Strandhotel Gerken

Wangerooge

2 personen

Hotel

Als je op zoek bent naar accommodatie voor jouw verblijf op het eiland Wangerooge in de Nedersaksische Waddenzee, dan is het Strandhotel Gerken de perfecte keuze! Gelegen in het gelijknamige nationale park op slechts een steenworp afstand van het UNESCO Werelderfgoed Waddenzee, biedt het hotel een aangenaam verblijf met veel wellness- en culinaire opties.

Over: Strandhotel Gerken

De kamers zijn licht en voorzien van standaardfaciliteiten zoals een tv, kluis, zithoek, minibar, bureau, wifi en een badkamer met douche of bad, toilet en föhn. Begin de dag met een ontbijt van het ontbijtbuffet en geniet ’s middags van heerlijke taarten, wafels en koeken. ’s Avonds kun je genieten van een dagelijks wisselend buffet. Het hotel biedt ook verschillende wellnessfaciliteiten zoals sauna’s, stoombaden, een binnenzwembad, schoonheidsbehandelingen en nog veel meer! Ontdek de omgeving van het Strandhotel Gerken door een bezoek te brengen aan bezienswaardigheden zoals de vuurtoren van Wangerooge en het Wangerooge National Park Museum of maak een wandeling langs het witte zandstrand. Kortom, het Strandhotel Gerken biedt alles wat je nodig hebt voor een ontspannen en plezierig verblijf op het prachtige eiland Wangerooge.

Over de Duitse Waddeneilanden

De Duitse Waddeneilanden vormen een betoverende archipel in de Noordzee, gelegen langs de Duitse kust. De eilanden staan bekend om hun uitgestrekte zandstranden, duinen en kwelders. Maar ook charmante dorpjes, schilderachtige vuurtorens en een rijke maritieme geschiedenis. De eilandbewoners hebben een sterke band met de zee, en visserij speelt een belangrijke rol in hun tradities en levensstijl. De Duitse Waddeneilanden bieden een idyllische omgeving voor een onvergetelijke ervaring.

Vanafprijs per nacht

Geselecteerd door Gjalt
Deel met vrienden: