Strandhotel Gerken

Over deze accommodatie

Als je op zoek bent naar accommodatie voor jouw verblijf op het eiland Wangerooge in de Nedersaksische Waddenzee, dan is het Strandhotel Gerken de perfecte keuze! Gelegen in het gelijknamige nationale park op slechts een steenworp afstand van het UNESCO Werelderfgoed Waddenzee, biedt het hotel een aangenaam verblijf met veel wellness- en culinaire opties.

2 personen

Wangerooge

Hotel

Hotel

Beschrijving

De kamers zijn licht en voorzien van standaardfaciliteiten zoals een tv, kluis, zithoek, minibar, bureau, wifi en een badkamer met douche of bad, toilet en föhn. Begin de dag met een ontbijt van het ontbijtbuffet en geniet ’s middags van heerlijke taarten, wafels en koeken. ’s Avonds kun je genieten van een dagelijks wisselend buffet. Het hotel biedt ook verschillende wellnessfaciliteiten zoals sauna’s, stoombaden, een binnenzwembad, schoonheidsbehandelingen en nog veel meer!

Ontdek de omgeving van het Strandhotel Gerken door een bezoek te brengen aan bezienswaardigheden zoals de vuurtoren van Wangerooge en het Wangerooge National Park Museum of maak een wandeling langs het witte zandstrand. Kortom, het Strandhotel Gerken biedt alles wat je nodig hebt voor een ontspannen en plezierig verblijf op het prachtige eiland Wangerooge.

Fotoboek

Deel met vrienden:

Strandhotel Gerken

Wangerooge

Hotel

2 personen

Geselecteerd door Gjalt

Vakantie Waddeneilanden?

Wadly.nl

Leuke en bijzondere plekjes op onze Waddeneilanden.