Hotels Ameland

Bijzonder overnachten, kies je hotel op Ameland

Van luxe overnachtingen tot een knus Bed & Breakfast, kies je favoriete hotel op Ameland. Bekijk het overzicht hotels & suites voor een comfortabel en ontspannen vakantie. Of je nu kiest voor romantiek of een grote familiekamer het eiland heeft veel te bieden.

Hotels op Ameland

Een hotel boeken op Ameland is perfect wanneer je even helemaal nergens aan wil denken tijdens je vakantie op de Waddeneilanden. Je hoeft je geen zorgen te maken over het klaarmaken van het ontbijt of het schoonmaken van je slaapkamer. En het avondeten? Bij veel hotels op Ameland wordt ook dat gewoon geregeld en kun je aanschuiven bij een heerlijk diner in het restaurant van het hotel. Natuurlijk is een vakantiehuisje op Ameland óók heel fijn, maar heel stiekem is het ook hartstikke lekker om af en toe even flink in de watten te worden gelegd. Boek daarom een verdiend verblijf bij een van de hotels op Ameland.

Sfeervolle hotels op Ameland voor stelletjes

Slapen in een hotel op Ameland kan op verschillende plekken. Het eiland is redelijk groot en heeft verspreid over het hele eiland diverse hotels waar je heerlijk kunt overnachten. Zo is het mogelijk om in het dorpje Nes een hotel te boeken; de plek waar de haven van Ameland ook te vinden is. Dit dorpje is de perfecte plek voor stelletjes én gezinnen om een romantisch, luxe en/of sfeervol hotel te boeken. Je wandelt zo vanaf de haven naar je hotel, legt je bagage op de kamer of in je suite om vervolgens het dorp te ontdekken.

Ook in een van de andere dorpjes van Ameland kun je goed overnachten met je partner of geliefde. Zo is Hotel Nobel voor velen dé plek om te slapen op Ameland. Dit designhotel is gericht op echte levensgenieters en beschikt over moderne en ruime kamers in Ballum. Prik een vorkje mee in het restaurant en geniet van een prachtige groene omgeving. Slaap je liever direct aan zee? Dan is het Strandhotel van Ameland echt iets voor jullie. Hoe romantisch is het om te overnachten met uitzicht op het strand?

Mooie hotels op Ameland voor gezinnen

Ameland is geschikt voor verschillende soorten vakanties. Door de verscheidenheid aan activiteiten en bezienswaardigheden is het ook een heerlijk eiland om met je gezin naartoe te gaan. Lekker rennen en ravotten met de kleinsten terwijl de oudere kinderen misschien wel voor het eerst van het uitgaansleven in Nes proeven. Slapen in een hotel in Nes is voor gezinnen om verschillende redenen een goed idee. Je zit zo met de hele bups op een gezellig terras voor wat eten of drinken en de haven van Ameland is zo goed als om de hoek. Dat is met kleine kinderen echt ideaal.

Een hotel dat enorm geliefd is bij gezinnen met kinderen is Logement Zee van Tijd in Nes. Hier vind je ruim opgezette en charmante suites voor een prettig verblijf. En psst… bij dit logement hoort een restaurant waar je lekker kunt ontbijten. De kinderen smeren hun eigen brood terwijl jij geniet van nóg een kopje thee of koffie. Hoe prettig is dat? Een vakantie in een hotel op Ameland betekent namelijk niet alleen vakantie voor de kinderen, maar voor iedereen van het gezin. Als ouder kun je dus ook heerlijk even niks doen of juist alles doen waar je zin in hebt. Voor welk hotel op Ameland gaan jullie?