Hotels op Ameland

Van luxe overnachtingen tot een knus Bed & Breakfast

Wil je een hotel boeken op Ameland? In onze bijzondere hotels kun je gerust overnachten op het prachtige waddeneiland. Ideaal wanneer je even helemaal nergens aan wilt denken tijdens je vakantie op de Waddeneilanden. Over het ontbijt, het avondeten en schoonmaken van je slaapkamer hoef je je geen zorgen te maken. Dit wordt allemaal geregeld door het hotel. Een vakantie op Ameland staat garant voor een fantastisch verblijf op een eiland. Ook als je slechts een nachtje weg wilt naar Ameland is dat mogelijk bij de hotels in ons aanbod! Bekijk het aanbod en lees meer over de mogelijkheden op het waddeneiland.

Bijzondere hotels op Ameland

Hotel Hofker, in het dorp Nes op het aangename eiland Ameland, biedt kamers met een balkon. Het beschikt over een tennisbaan en een overdekt zwembad met sauna en solarium.

Bekijk ons samengesteld aanbod en kies voor een enkele nacht, een weekend of een volle week weg.

Het Van Heeckeren Hotel op Ameland is gelegen in het centrum van Nes. Het hotel beschikt over een strandclub, een café en een restaurant, en biedt moderne kamers met een Frans balkon of een terras.

Bekijk ons samengesteld aanbod en kies voor een enkele nacht, een weekend of een volle week weg.

Het 3-sterrenhotel Hotel Ameland ligt nabij Nes op het gezellige Ameland. Geniet hier van het uitzicht en de prachtige natuur. Kom tijdens een mooie strandwandeling volledig tot rust. Of maak een mooie fietstocht en ontdek de omgeving.

Bekijk ons samengesteld aanbod en kies voor een enkele nacht, een weekend of een volle week weg.

Het 4-sterren WestCord Hotel Noordsee ligt op het prachtige Waddeneiland Ameland. Na een heerlijke dag komt u helemaal tot rust in de sauna en het Turks stoombad van het hotel.

Bekijk ons samengesteld aanbod en kies voor een enkele nacht, een weekend of een volle week weg.

Familiehostel Sier aan Zee is een comfortabel hostel van waaruit je al het moois van dit Waddeneiland moeiteloos kunt ontdekken!

Bekijk ons samengesteld aanbod en kies voor een enkele nacht, een weekend of een volle week weg.

Overnachten Ameland

Nachtje weg Ameland

Een hotelovernachting op Ameland kan op verschillende plekken. Het eiland is redelijk groot en heeft verspreid over het hele eiland diverse hotels waar je heerlijk kunt overnachten. Zo is het mogelijk om in het dorpje Nes een hotel te boeken; de plek waar de haven van Ameland ook te vinden is. Dit dorpje is de perfecte plek voor stelletjes en gezinnen om een romantisch, luxe en/of sfeervol hotel te boeken op het waddeneiland. Je wandelt zo vanaf de haven naar je hotel, legt je bagage op de kamer of in je suite om vervolgens het dorp te ontdekken.

Ook in een van de andere dorpjes van Ameland kun je goed overnachten met je partner of geliefde. Zo is Hotel Nobel voor velen dé plek om te slapen op Ameland. Dit designhotel is gericht op echte levensgenieters en beschikt over moderne en ruime kamers in Ballum. Prik een vorkje mee in het restaurant en geniet van een prachtige groene omgeving. Slaap je liever direct aan zee? Dan is het Strandhotel van Ameland echt iets voor jullie. Hoe romantisch is het om te overnachten met uitzicht op het strand? Een nachtje weg naar Ameland is dus hartstikke mogelijk op verschillende manieren!

Mooie hotels op Ameland voor gezinnen

Ameland is geschikt voor verschillende soorten vakanties. Door de verscheidenheid aan activiteiten en bezienswaardigheden is het ook een heerlijk eiland om met je gezin naartoe te gaan. Lekker rennen en ravotten met de kleinsten terwijl de oudere kinderen misschien wel voor het eerst van het uitgaansleven in Nes proeven. Slapen in een hotel in Nes is voor gezinnen om verschillende redenen een goed idee. Je zit zo met de hele bups op een gezellig terras voor wat eten of drinken en de haven van Ameland is zo goed als om de hoek. Dat is met kleine kinderen echt ideaal.

Een hotel op Ameland dat enorm geliefd is bij gezinnen met kinderen is Logement Zee van Tijd in Nes. Hier vind je ruim opgezette en charmante suites voor een prettig verblijf. En psst… bij dit logement hoort een restaurant waar je lekker kunt ontbijten. De kinderen smeren hun eigen brood terwijl jij geniet van nóg een kopje thee of koffie. Hoe prettig is dat? In een hotel overnachten op Ameland betekent namelijk niet alleen vakantie voor de kinderen, maar voor iedereen van het gezin. Als ouder kun je dus ook heerlijk even niks doen of juist alles doen waar je zin in hebt. Voor welk hotel op Ameland gaan jullie?

Hotel boeken op Ameland

Er zijn vele opties tot het boeken van een hotel op Ameland en daarom is het belangrijk om te overwegen wat de beste optie is voor jouw situatie. Je kunt onder andere kiezen tussen hotels voor stelletjes of gezinnen. Hou bij je keuze rekening met het doel van je vakantie en overnachtingen op Ameland! Wil je toch liever voor een vakantiehuisje op Ameland gaan? Dat is natuurlijk ook mogelijk bij Wadly!