Vakantiehuis
Terschelling

Terschellingse vakantiehuizen & vakantiewoningen

Vakantiehuizen Terschelling

Een vakantiehuis huren op Terschelling is het perfecte idee wanneer je zin hebt om uit te waaien, tot rust te komen én met een volle batterij weer naar huis te keren. De Waddeneilanden zijn wat ons betreft altijd een goed idee. Ieder eiland heeft zo zijn eigen charme wat goed terug te zien is op de eilanden zelf. Zo is Terschelling na Texel het grootste eiland, maar ervaar je hier toch dat echte eilandgevoel. Nieuwsgierig wat we daarmee bedoelen? Dan is een vakantiewoning huren op Terschelling de ideale manier om daar achter te komen.

Vakantiehuizen verspreid over Terschelling

Waar Vlieland over slechts één dorp beschikt, heeft Terschelling er maar liefst achttien. Verspreid over al die dorpen en in de natuur vind je talloze vakantiehuizen die je kunt huren. Sommige huizen huur je direct bij de eigenaar, terwijl anderen onderdeel zijn van een park. Het grote voordeel hiervan is dat je enorm veel keuze hebt wanneer je op zoek bent naar een vakantiehuis op Terschelling om vakantie te vieren. Wil je het liefst in de buurt van het strand slapen dan is een vakantiehuis in West aan Zee een goed idee. Ben je liever in de buurt van de haven van Terschelling dan is een vakantiewoning in West-Terschelling de beste optie.   Op die manier is er voor iedere soort vakantieganger wel een passend vakantiehuis te vinden. Omdat Terschelling hoe dan ook een eiland blijft, zit je toch overal wel in de buurt. In tegenstelling tot Vlieland mag je je eigen auto meenemen naar Terschelling. Deze kun je ook in de haven van Harlingen laten staan om het eiland per (elektrische) fiets te ontdekken. Direct bij de haven in West-Terschelling vind je een fietsverhuur waarbij je na aankomst meteen een fiets mee kunt nemen om naar je vakantiehuis te fietsen. Lekker uitwaaien doe je hier namelijk ook gewoon op de fiets!

Genoeg te doen en te beleven op Terschelling

Wat zo fijn is aan een vakantiehuis op Terschelling is dat je je eigen tempo helemaal zelf bepaalt. Omdat je over een eigen keuken beschikt, kun je zelf kijken wanneer je wat gaat eten. Je kunt immer je eigen maaltijden klaarmaken als je zou willen. Daarbij heb je meerdere ruimtes en is de slaapkamer over het algemeen apart van de woonkamer. Dat is bij een hotel op Terschelling net even anders. Waar je vakantiehuis op Terschelling ook staat; vanaf ieder dorp en elke plek is er genoeg te doen en te beleven.   Zo staat het eiland bekend om de vele routes die je per paard af kunt leggen. Er zijn verschillende maneges waar je een paardentocht kunt boeken; door het bos of over het strand. Wat ook leuk is om te weten, is dat de stranden op Terschelling tot de breedste ter wereld behoren! Op sommige plekken is het strand namelijk meer dan één kilometer breed. Bezoek tijdens je verblijf zeker de stranden bij de Boschplaat aan de oostkant van Terschelling. De stranden bij Midsland aan Zee en West aan Zee zijn eveneens het bezoeken waard. Hier spot je regelmatig zeehonden én kun je allerlei leuke activiteiten ondernemen zoals blokarten en kitesurfen.