Hotel
Vlieland

Van luxe overnachtingen tot een knus Bed & Breakfast

Hotels op Vlieland

Een hotel op Vlieland boeken is de ideale manier op het eiland op een ontspannen wijze te ontdekken. Hoe lekker is het om wakker te worden op je hotelkamer om vervolgens aan te schuiven bij een heerlijk ontbijtbuffet? De meeste hotels op Vlieland beschikken over de mogelijkheid om te ontbijten (of een ontbijt bij je verblijf te boeken) en geloof ons: dat is dé kers op de taart tijdens een verdiende getaway op dit prachtige Waddeneiland. Er is ook nog eens voor iedere samenstelling en ieder budget een hotel te boeken op Vlieland.

Hotel op Vlieland voor gezinnen

Samen met het gezin uitwaaien op de Waddeneiland kan heel goed op Vlieland. Er is een aantal hotels te boeken waar je gerust met vier of meer personen terecht kunt voor een gedeelde kamer of twee of meer kamers. Een gezinsvakantie op Vlieland is op die manier lekker relaxed, want je hoeft nergens aan te denken. Het ontbijt wordt voor je geserveerd, de kamers worden schoongemaakt en je hoeft de handdoeken niet zelf te wassen. Meestal staat er zelfs koffie en thee klaar. Dat is wel zo lekker wanneer je samen met kinderen op vakantie bent.

Wat ook handig én leuk is, is dat je vanaf je hotel op Vlieland allerlei leuke excursies kunt boeken. Ook daar hoef je zelf niks voor te doen; de receptie van je hotel kan je helpen bij het regelen en reserveren van excursies zoals een ritje op de Vliehors Express of een middagje zeehonden spotten vanaf een robbenboot. Zij kunnen je ook helpen bij het reserveren van een sfeervol restaurant op Vlieland dat ook leuk is voor kinderen. En psst… het eiland is helemaal niet groot, dus als je dat soort dingen liever zelf uitzoekt, kan dat natuurlijk ook.

Romantische hotels op Vlieland

Vlieland is zonder twijfel een van de meest romantische eilanden van alle Waddeneilanden. Waar dat precies aan ligt, weten we niet. Misschien is het het kleinschalige karakter met het charmante dorpje in het hart van het eiland. Of wellicht is het juist de uitgestrekte natuur met de vele stille plekken waar je soms het idee hebt alsof je voor heel even alleen op de wereld bent. De hotels op Vlieland helpen hier ook zeker aan bij, want er zijn absoluut een paar romantische hotels te boeken waar je met je partner of liefje een onvergetelijke tijd gaat beleven.

Zo kun je direct aan het strand slapen in een sfeervol strandhotel waarbij je zelfs kamers kunt boeken met uitzicht op zee. Er is niets romantischer dan samen de zonsondergang of zonsopgang bekijken vanuit bed of vanaf je balkon. Nog even een strandwandeling maken voor het donker wordt? Check! Vervolgens kun je heerlijk eten en borrelen bij de strandtent. Maar: een hotel in het dorp van Vlieland is ook zonder meer romantisch te noemen. Hier kun je tot in de late uurtjes op het terras zitten onder het genot van heerlijke hapjes en fantastisch gezelschap. Het is maar net wat je eigen wensen omtrent een hotel op Vlieland zijn.