Hotelletje de Veerman

Vlieland

2-3 personen

Hotel

Niet toegestaan

Hotelletje de Veerman is rustig gelegen op Vlieland, aan het eind van de Dorpsstraat, onder de vuurtoren. De kamers en studio’s zijn mooi ingericht. Elke kamer heeft boxspringbedden en een televisie.

Over: Hotelletje de Veerman

Hotelletje de Veerman aan de Waddenzee is een gezellig en gastvrij hotel op Vlieland, gelegen in het rustige gedeelte aan het eind van de Dorpsstraat, onderaan de Waddenzeedijk en aan de voet van hun trots, de vuurtoren. Op ongeveer 950 meter loopafstand van de veerdienst Harlingen-Vlieland bevindt het hotelletje zich.

Ze bieden 22 kamers en meerdere appartementen verspreid over het dorp. De kamers zijn prachtig met uitzicht op de Waddenzee, de tuin of de nabijgelegen vuurtoren. Bijna alle kamers hebben een balkon of terras en zijn geschikt voor 1 tot 4 personen.

De kamers zijn uitgerust met comfortabele boxspringbedden, een bureau, een flatscreen-tv, een zitje en een badkamer met toilet, een verfrissende douche en een föhn.

Faciliteiten:
 • Ruime tuin met een zonnig terras
 • Fietsenstalling (niet overdekt)
 • Oplaadpunten voor elektrische fietsen
 • Self-servicebar met een gezellig zitje en uitzicht op de tuin
 • Ontbijtzaal
 • Lobby met een snoepautomaat
 • Wifi
 • Leesboeken
 • Spelletjes
 • Fietsverhuur
 • Bagagevervoer


  Informatie: De self-servicebar biedt de hele dag door koffie, thee, soep, warme chocolademelk en meer tegen zeer vriendelijke prijzen. Daarnaast staat er een goed gevulde snoepautomaat in de lobby, samen met verrekijkers, spelletjes en verschillende leesboeken. Aan de achterkant bevindt zich een gemeenschappelijke tuin en een terras op het zuiden, waar je kunt ontspannen met het geluid van meeuwen op de achtergrond. Vanuit de tuin loop je direct naar de Waddenzeedijk voor een adembenemend uitzicht over de Waddenzee. Een unieke plek!

  Bagagevervoer: Bij de veerdam staat bagagevervoer Vlieland klaar om uw bagage gratis naar het hotel of appartement te brengen. Er is helaas geen bagagevervoer beschikbaar vanaf de jachthaven.

  Fietsverhuur: Voorkom wachttijden bij de fietsverhuur en laat het hotel uw fietsen reserveren. Vanaf €8,50 per dag heeft u een prachtige versnellingsfiets om het eiland te verkennen, zonder in de rij te hoeven staan.

  Wifi: Zowel in het hotel als in de appartementen is gratis draadloos internet beschikbaar. Huisdieren: Helaas zijn huisdieren niet toegestaan in zowel het hotel als de appartementen.

Over Vlieland

Ervaar de ultieme rust op Vlieland! Kies voor een idyllisch vakantiehuis op Vlieland als jouw toevluchtsoord te midden van natuurlijke schoonheid. Voor een zorgeloos verblijf zijn er ook charmante hotels op Vlieland beschikbaar. Ontdek de serene sfeer, uitgestrekte duinen en de unieke charme van dit Waddeneiland tijdens jouw onvergetelijke vakantie op Vlieland.

105.00

Vanafprijs per nacht

Geselecteerd door Gjalt
Deel met vrienden: