Hotels Schiermonnikoog

Bijzonder overnachten, kies je hotel op Schiermonnikoog

Van luxe overnachtingen tot een knus Bed & Breakfast, kies je favoriete hotel op Schiermonnikoog. Bekijk het overzicht hotels & suites voor een comfortabel en ontspannen vakantie. Of je nu kiest voor romantiek of een grote familiekamer het eiland heeft veel te bieden.

Hotels van Schiermonnikoog

Overnachten op het kleine maar fijne Schiermonnikoog? Het zal je misschien verbazen, maar ondanks de kleine omvang van dit Waddeneiland zijn er alsnog meer dan 15 hotels te vinden. Dat betekent dat er altijd wel een hotel beschikbaar is voor jouw wensen. Het ene hotel op Schiermonnikoog is leuker voor gezinnen met kinderen, terwijl de andere plek dé spot is voor een romantisch uitje. Voor welk hotel op Schiermonnikoog je gaat, ligt helemaal aan je persoonlijke keuze. Maar: één ding staat vast. Je gaat weer compleet uitgerust én uitgewaaid terug naar huis.

Kleinschalige hotels op Schiermonnikoog

Massale hotels zul je niet vinden op Schiermonnikoog. Dat betekent dat ieder hotel hier zijn eigen charme heeft. Ben je op zoek naar een kleinschalig hotel? Dan zit je in het dorp op Schiermonnikoog helemaal goed. Op nog geen 4 kilometer van de haven vind je bijvoorbeeld Hotel Brasserie Brakzand, een hotel dat geliefd is bij gezinnen, stelletjes, vrienden en meer. In dit kleinschalige hotel is het heerlijk vertoeven want naast slapen kun je hier lekker een hapje eten én borrelen in de aanwezige bar. Dat geldt ook voor hotel 4 Dames, eveneens in het dorp en met eigen terras.

Wat wij altijd zo heerlijk vinden aan een kleinschalig hotel op Schiermonnikoog is de persoonlijke aandacht. Daardoor wordt je vakantie op dit bijzondere Waddeneiland nog net een beetje mooier. De mensen achter de receptie hebben de leukste tips voor je in petto en kunnen als je dat wenst een of meerdere activiteiten voor je boeken. Omdat je bij de meeste hotels in het centrum van het dorp op Schiermonnikoog zit, ben je overal in de buurt. Even lekker uiteten? Of een drankje doen aan het einde van de dag? Je loopt er vanaf je hotel op Schiermonnikoog zo naartoe.

Luxe hotels op Schiermonnikoog

Natuurlijk is Schiermonnikoog ook de plek waar je welverdiend kunt genieten van een meer luxe hotelovernachting. Stel je het maar eens voor: voordat je na een lange dag buiten je bed induikt, warm je nog even op in je eigen bubbelbad. Dat is mogelijk bij Hotelsuites Ambrosijn middenin het dorp. Daar ben je sowieso voor heel even dé koning(in) van het eiland, want hier word je verwelkomd met een drankje én een fles huiswijn op je kamer. Dat is een wel heel warm welkom op dit fijne eiland! Vanaf het hotel ben je zo in de natuur en op het strand.

Dat is uiteraard sowieso het grote voordeel van een hotel op Schiermonnikoog boeken; je zit overal in de buurt van de zee. Daarom is een vakantie op Schiermonnikoog ideaal voor iedereen die even wil uitwaaien, lekker veel buiten wil zijn en zijn of haar ogen uit wil kijken. De natuur op dit Waddeneiland is namelijk buitengewoon bijzonder te noemen met de lange zandstranden, ongerepte landschappen en meer dan 300 verschillende vogels die je er kunt spotten. Met zoveel indrukken op zak is het erg fijn om tijdens je vakantie hier lekker te slapen in een goed hotel op Schiermonnikoog.