Vakantiehuis
Vlieland

Vlielandse vakantiehuizen & vakantiewoningen

Villa's & bungalows

Kies je vakantiehuis Vlieland

Vakantiehuizen Vlieland

Huur je een vakantiehuis op Vlieland dan geniet je optimaal van het een na kleinste Waddeneiland dat Nederland rijk is. Het eiland heeft een breedte van slechts 3,1 kilometer en is nog geen 20 kilometer lang. Huur je een fiets dan zit je dus zo aan de andere kant van Vlieland! Het grote voordeel van zo’n klein eiland is dat je overal in de buurt bent van de zee; zowel de Noordzee als de Waddenzee ligt om de hoek. Maak een ritje met de Vliehors Express, beklim de Vuurboetsduin én de vuurtoren of maak een lange strandwandeling naar het puntje van het eiland. Vervelen zul je je hier geen moment.

Het echte eilandgevoel op Vlieland

Verspreid over Vlieland vind je de mooiste vakantiehuizen. Zo kun je een vakantiehuis op Vlieland huren in het bos of in de duinen, maar ook in het sfeervolle Oost-Vlieland dat het enige dorp op het eiland is. Hier vind je eveneens de haven waar je met de veerboot vanaf Harlingen aankomt. Vanaf de boot loop je zo naar de leukste winkeltjes, de gezelligste restaurants en misschien zelfs je vakantiewoning. Even boodschappen doen? Ook dat doe je in Oost-Vlieland. Door de kleine oppervlakte van het eiland is alles in de buurt en vind je de meeste restaurants en winkels in dit sfeervolle dorp.   Daardoor ervaar je op het hele eiland dat echte eilandgevoel. Je staat binnen no time bij de Waddenzee om vervolgens optimaal te genieten van een zonsondergang aan de andere kant van het eiland. En weet je wat? Dat eilandgevoel begint al wanneer je op de boot stapt. Neem je de reguliere veerboot dan ben je binnen ongeveer 1,5 uur op Vlieland. Je raadt het al: je vakantie start al op de boot. Heerlijk uitwaaien en wie weet zelfs zeehonden spotten! Je kunt ook met de sneldienst naar het eiland; die duurt ongeveer 50 minuten.

Vakantiehuis op Vlieland huren

Voor iedere samenstelling is een vakantiehuis op Vlieland te huur. Zo is het eiland de perfecte plek voor een romantische getaway met je partner Uren wandelen om de dag samen af te sluiten in een strandtent; meer heb je niet nodig. Ook voor gezinnen met kinderen is een vakantiewoning huren op Vlieland een heel goed idee. Ga lekker samen schelpen zoeken of wie weet kom je wel wat oesters tegen aan de Waddenzeezijde! Met lekker weer nemen jullie een frisse duik in zee om tot in de late uurtjes te genieten van een fijne vakantie.   Een vakantiehuis op Vlieland huur je al vanaf twee personen. Uiteraard zijn er ook woningen beschikbaar voor grotere samenstellingen. Boek bijvoorbeeld een vakantiewoning in de duinen voor vier tot zes personen of kies voor een luxe vakantiehuis op Vlieland met acht personen. Zin om in het hoogseizoen dit eiland te ontdekken? Wees er dan op tijd bij. Vlieland is door de jaren heen een ontzettend populaire bestemming geworden en dat is niet voor niets het geval. Iedereen komt er tot rust en gaat vervolgens weer opgeladen naar huis. Wanneer boek jij je vakantiehuis op Vlieland?