Over ons

Lekker weg!

“Weg van thuis, weg van alles, welkom opnieuw thuis” – de Waddeneilanden

Onze Waddeneilanden zijn zo mooi, iedereen is wel eens op een van de eilanden geweest. Wat veel mensen zich niet realiseren is dat de ‘penceel streep’ aan eilanden, die begint in ons land, nog doorloopt bij onze buurlanden.

eilanden
0

Wadly

Unieke hotels, charmante vakantieverblijven en bed & breakfast locaties; Wadly.nl biedt sinds 2023 de meest charmante suggesties en verrassende bestemmingen voor levensgenieters! Ontdek de meest bijzondere Waddeneilanden en haar bestemmingen, zorgvuldig geselecteerd.

En om dit in kaart te brengen en te delen is Wadly.nl ontstaan. Een website specifiek voor de Waddeneilanden met vakantie aanbod, veel informatie en inspiratie. En het houdt niet op bij slechts onze eigen Waddeneilanden.

Wij zijn continu op zoek naar nieuwe juweeltjes. Heb je een suggestie voor een bijzondere locatie of bezit je zelf een uniek plekje? Neem contact op met Gjalt Smit (info@wadly.nl) voor meer informatie.

Onze missie: de Waddeneilanden als UNESCO erfgoed laten ontdekken en behouden

Onze missie is om iedereen kennis te laten maken met de Waddeneilanden. Wadly werkt volgens de speerpunten verzamelen, verbinden en delen.

Verzamelen

In samenwerking met verschillende aanbieders waarborgt Wadly het voortbestaan van informatie, inspiratie en aanbod op de Waddeneilanden.

Verbinden

Hierbij proberen we zoveel mogelijk de verbinding te zoeken met instellingen en organisaties, die baat hebben bij het delen van informatie en aanbod.

Delen

De grote collectie informatie en geselecteerde accommodaties wordt gedeeld op platform Wadly.nl. Hiermee maken we het toegankelijk voor iedereen.

Blijf op de hoogte van tips, advies en inspiratie

Informatie & inspiratie

Tips & weetjes