Hotels Texel

Bijzonder overnachten, kies je hotel op Texel

Van luxe overnachtingen tot een knus Bed & Breakfast, kies je favoriete hotel op Texel. Bekijk het overzicht hotels & suites voor een comfortabel en ontspannen vakantie. Of je nu kiest voor romantiek of een grote familiekamer het eiland heeft veel te bieden.

Hotels op Texel

Overnachten op het sfeervolle Texel kan op verschillende manieren. Wil je je lekker in de watten laten leggen? Dan is een hotel op Texel boeken het beste idee. Verspreid over het eiland vind je meerdere hotels die je kunt boeken voor een heerlijk verblijf. Je hebt hierbij de keuze uit hotels in de natuur, maar ook uit hotels in een van de gezellige dorpen op Texel. Zo bepaal je dus zelf de basis van je verblijf op dit prachtige Waddeneiland. Er is hierbij voor iedere wens en ieder budget wel een fijn hotel te boeken.

Hotel boeken op Texel in de natuur

In het hart van de Texelse natuur vind je diverse soorten hotels; de één luxer dan de ander. Hoe heerlijk is het om tijdens een vakantie op Texel een ontspannen verblijf te hebben? Dat kan in één van de wellnesshotels. Na een dagje uitwaaien aan zee dompel je jezelf onder in een verwarmd zwembad of gun je jezelf een fijne massage. Vervolgens schuif je aan bij het uitgebreide diner zonder dat je daarvoor nog ergens anders naartoe hoeft te gaan. Dat is ultiem ontspannen op de Waddeneilanden.

Vanaf je hotel op Texel is de natuur altijd dichtbij. Het maakt niet uit of je het bos in wil of wanneer je uren wil wandelen op het strand. Vergeet ook zeker niet om de Waddenkant van het eiland mee te pakken. De Waddenzee is een bijzondere zee en staat niet voor niets op de UNESCO Werelderfgoedlijst. Door het uniek getij is er ongeveer twee keer per dag hoog- en laagwater in de Waddenzee. Dat levert een prachtig gezicht op! Ga ook zeker op ontdekkingstocht langs de vele weilanden en schapenboerderijen. Daar staat Texel immers om bekend.

Sfeer proeven in een Texels dorpshotel

Zit je op Texel liever in een hotel dat in het centrum van een van de dorpen te vinden is? Ook dan kun je je geluk ook absoluut niet op. Texel beschikt namelijk over maar liefst zeven dorpen! Het ene dorp is net iets bruisender dan het andere dorp, maar in of in de buurt van ieder dorp is minstens één hotel te vinden. Dat is ideaal, want zo bepaal je zelf waar je overnacht op Texel. Misschien ben je wel gek op het gezellige Den Burg met haar winkels, marktjes en vele terrassen. In Den Burg is altijd iets te beleven; ongeacht het seizoen dat je op Texel bent.

Dat geldt ook voor De Koog, een sfeervol kustdorp dat voornamelijk in de zomer bruisend is. Maar: dit betekent niet dat er in de herfst of de lente niets te doen. Sterker nog: ook dan is De Koog de perfecte plek om een hotel op Texel te boeken. Je vindt hier hotels direct in het dorp in de buurt van de restaurants en terrassen of net buiten het dorp in het rustgevende omliggende groen. Eén ding is in ieder geval zeker bij een Texels dorpshotel: sfeer proeven van het eiland kan heel goed vanuit zo’n hotel en dat in ieder seizoen.