Hotel op Texel

Van luxe overnachtingen tot een knus Bed & Breakfast

Wil je overnachten in een hotel op Texel? Dat kan op verschillende manieren op dit Waddeneiland! Boek een hotel op Texel en laat je lekker in de watten leggen. Verspreid over het eiland vind je meerdere hotels waar je je overnachtingen kunt waarmaken met een heerlijk verblijf. Je hebt hierbij de keuze uit hotels in de natuur, maar ook uit hotels in een van de gezellige dorpen. Zo bepaal je dus zelf de basis van je verblijf op dit prachtige eiland. Er is hierbij voor iedere wens en ieder budget wel een fijn hotel te boeken. Bekijk ons aanbod en lees meer over de mogelijkheden voor een vakantie op Texel.

Bijzondere hotels op Texel

Landgoed Hotel Tatenhove Texel ligt dicht bij het strand in een rustige, natuurlijke omgeving. Het Nationaal Park Duinen van Texel bevindt zich op slechts 400 meter afstand. Het hotel beschikt over een restaurant, een spa- en wellnesscentrum met een sauna en een hot tub.

Bekijk ons samengesteld aanbod en kies voor een enkele nacht, een weekend of een volle week weg.

Boutique Hotel Texel staat bekend om zijn uitnodigende gastvrijheid en modern comfort. Dit charmante hotel heeft een verwarmd binnenzwembad en een gastronomisch restaurant.

Bekijk ons samengesteld aanbod en kies voor een enkele nacht, een weekend of een volle week weg.

Hotel Prins Hendrik ligt in een weelderige, groene omgeving, vlak achter de dijk die Texel tegen de zee beschermt. Het hotel biedt klassiek verfijnde accommodaties aan en heeft eigen fietsverhuur.

Bekijk ons samengesteld aanbod en kies voor een enkele nacht, een weekend of een volle week weg.

Kom bij van alle drukte in een oase van rust en word wakker met uitzicht op stijgende en dalende vliegtuigen. Dat kan alleen in de ruime studio’s van De Vlijt.

Bekijk ons samengesteld aanbod en kies voor een enkele nacht, een weekend of een volle week weg.

Het luxe Grand Hotel Opduin ligt op het natuurrijke Waddeneiland Texel vlak bij het gezellige dorp De Koog. Haal een frisse neus op het Noordzeestrand, dat op slechts 200 meter afstand ligt. Geniet van het prachtige landschap en kom tot rust.

Bekijk ons samengesteld aanbod en kies voor een enkele nacht, een weekend of een volle week weg.

Het kleinschalige Boutique Hotel de Smulpot ligt midden in het centrum van Den Burg op Waddeneiland Texel. Rondom het hotel zijn veel leuke winkeltjes gevestigd. Ook zij het bos, het strand en de zee niet ver weg.

Bekijk ons samengesteld aanbod en kies voor een enkele nacht, een weekend of een volle week weg.

Overnachten Texel

Hotel boeken op Texel in de natuur

In het hart van de Texelse natuur vind je diverse soorten hotels; de één luxer dan de ander. Hoe heerlijk is het om tijdens een vakantie op Texel een ontspannen verblijf te hebben? Dat kan in één van de wellnesshotels. Na een dagje uitwaaien aan zee dompel je jezelf onder in een verwarmd zwembad of gun je jezelf een fijne massage. Vervolgens schuif je aan bij het uitgebreide diner zonder dat je daarvoor nog ergens anders naartoe hoeft te gaan. Dat is ultiem ontspannen op de Waddeneilanden!

Vanaf je hotel op Texel is de natuur altijd dichtbij. Het maakt niet uit of je het bos in wil of wanneer je uren wil wandelen op het strand. Vergeet ook zeker niet om de Waddenkant van het eiland mee te pakken. De Waddenzee is een bijzondere zee en staat niet voor niets op de UNESCO Werelderfgoedlijst. Door het uniek getij is er ongeveer twee keer per dag hoog- en laagwater in de Waddenzee. Dat levert een prachtig gezicht op! Ga ook zeker op ontdekkingstocht langs de vele weilanden en schapenboerderijen. Daar staat Texel immers om bekend.

Sfeer proeven in een Texels dorpshotel

Zit je op Texel liever in een hotel dat in het centrum van een van de dorpen te vinden is? Ook dan kun je je geluk ook absoluut niet op. Texel beschikt namelijk over maar liefst zeven dorpen! Het ene dorp is net iets bruisender dan het andere dorp, maar in of in de buurt van ieder dorp is minstens één hotel te vinden. Dat is ideaal, want zo bepaal je zelf waar je overnacht op Texel. Misschien ben je wel gek op de gezellige Den Burg met haar winkels, marktjes en vele terrassen. In Den Burg is altijd iets te beleven; ongeacht het seizoen dat je op Texel bent.

Dat geldt ook voor De Koog, een sfeervol kustdorp dat voornamelijk in de zomer bruisend is. Maar dit betekent niet dat er in de herfst of de lente niets te doen is. Sterker nog, ook dan is De Koog de perfecte plek voor een hotel overnachting op Texel. Je vindt hier hotels direct in het dorp, in de buurt van de restaurants en terrassen of net buiten het dorp in het rustgevende omliggende groen. Eén ding is in ieder geval zeker bij een Texels dorpshotel: sfeer proeven van het eiland kan heel goed vanuit zo’n hotel en dat in ieder seizoen.

Nachtje weg Texel

Voor een ultieme eilandbeleving en een nachtje weg naar Texel is het aan te raden om een van onze bijzondere hotels te boeken die het eiland rijk is:

Je hebt de keuze voor een gewone of luxe hotel op Texel. Zo vind je hotels met verschillende soorten kamers met of zonder kinderen. Het is natuurlijk dus ook mogelijk om er even romantisch tussenuit te gaan met je partner. Je vindt op dit Waddeneiland sfeervolle hotels voor stelletjes, groepen en ook families!

Hotel boeken op Texel

Wil je een hotel boeken op Texel? Er zijn vele opties tot het boeken van een hotel op Texel en daarom is het belangrijk om te overwegen wat de beste optie is voor jouw vakantie of nachtje weg. Bekijk ons aanbod aan bijzondere (luxe) hotels op Texel! Heb je vragen over het verblijf op het Waddeneiland? Neem dan contact op met ons zodat we je van gepast advies kunnen voorzien!