Hotel
Terschelling

Van luxe overnachtingen tot een knus Bed & Breakfast

Hotels op Terschelling

Een hotel op Terschelling boeken is niet moeilijk. Omdat het een redelijk groot Waddeneiland is, heb je volop keuze in hotels op het eiland. Misschien ben je op zoek naar een klein hotel waar je samen met je partner of geliefde romantisch kunt overnachten. Of wellicht zoek je een hotel aan het strand waarbij je optimaal kunt genieten van de zonsopgang of zonsondergang. Waar je ook naar op zoek bent; de kans is groot dat je een passend hotel op Terschelling voor jouw wensen kunt vinden. Het eiland heeft namelijk genoeg plek voor iedereen!

Hotel op Terschelling boeken in West-Terschelling

Zodra je aankomt op Terschelling zie je de dijkhuisjes van West-Terschelling al aan de kade staan. Vanaf ver op de Waddenzee viel de Brandaris, de vuurtoren van het eiland, je al op. Wat een bijzonder bouwwerk! In de buurt van de haven is er volop keuze voor een hotel op Terschelling. Je wandelt zo vanaf de boot naar je hotel toe om in te checken en voilà: je bent klaar om het eiland te ontdekken. Dat is niet het enige voordeel van een hotel in West-Terschelling boeken. Je zit hier ook nog eens in de buurt van de leukste restaurants, winkels en bezienswaardigheden.

West-Terschelling is hét startpunt van het eiland. Vanaf hier ontdek je de mooiste highlight die Terschelling te bieden heeft. Vanuit je hotel wandel je zo het dorp in om West-Terschelling te leren kennen. Er zijn hotels met of zonder ontbijt te boeken en hoewel een hotelovernachting op Terschelling met ontbijt zeker een aanrader is, kun je in het dorp ook op verschillende plekken ontbijten. Vervolgens wandel je zo naar de Waddenzee om je ogen uit te kijken bij het Groene Strand. Wat een pracht van een eiland is Terschelling toch!

Slaap in het groen in een hotel op Terschelling

Vind je het fijner om op het eiland meer in het groen te logeren? Ook dan is er genoeg keuze voor hotels op Terschelling. Omdat het eiland redelijk uitgestrekt is, moet je vanaf de haven met een taxi, met de bus, met je eigen vervoer of met een huurfiets naar je hotel toe. Dat is helemaal geen straf, want de kilometerslange fietspaden op Terschelling zijn meer dan magisch te noemen. Onderweg kom je langs uitgestrekte duingebieden, donkere bossen en prachtige vergezichten. Dat betekent heel wat voor jouw hotelovernachting in het groen op Terschelling!

Voor een ultieme eilandbeleving is het aan te raden om een van de strandhotels te boeken die het eiland rijk is. Zo vind je in Wijk aan Zee het welbekende Hotel Paal 8 waar je verschillende soorten kamers met of zonder kinderen én met of zonder hond kunt boeken. Natuurlijk zit je hier ook helemaal aan het juiste adres wanneer je er even romantisch tussenuit wil met je partner. Bij het hotel zit een restaurant waar je lekker kunt dineren en er is een strandtent op loopafstand te vinden. Ook in Midsland en Oosterend vind je sfeervolle hotels voor stelletjes, groepen en/of families.