Hotel De Walvisvaarder

Terschelling

2-4 personen

Hotel

Hotel De Walvisvaarder ligt midden op het prachtige eiland Terschelling en ze te omschrijven als landelijk gezellig in de tijd van nu.

Over: Hotel De Walvisvaarder

Dit moderne maar traditioneel gebouwde hotel biedt alles wat je nodig hebt voor een comfortabele vakantie; ruime kamers, een vriendelijke en ontspannen sfeer, huurfietsen, gratis internet, een solarium, een massagestoel, een kapper en een schoonheidscentrum. Kortom je vakantie op Terschelling begint in Hotel De Walvisvaarder in Lies. Hotel De Walvisvaarder bevindt zich aan de oostkant van het prachtige Terschelling, in de nabijheid van het wad, strand, bos en polder. Het hotel biedt een unieke combinatie van vrijheid, ontspanning en gastvrijheid, waardoor gasten jaar na jaar terugkeren naar dit eiland. De omgebouwde boerderij fungeert als een duurzame uitvalsbasis om het eiland te verkennen, waar gasten na een dag vol activiteiten kunnen terugkeren naar een warm thuisgevoel. Of het nu gaat om een fietsavontuur, een ontspannen rit met de huifkar of een lange wandeling langs het strand, u kunt nadien genieten van een gezellig drankje aan de bar of op het terras. Met 70 hotelkamers, het Greenkey Gold-certificaat sinds 2014, een bar, restaurant, wellnessfaciliteiten, een kapsalon, fietsverhuur, gratis wifi en een strikt beleid tegen huisdieren, biedt het hotel een breed scala aan voorzieningen. Duurzaamheid staat hoog in het vaandel, waardoor gasten niet alleen genieten van comfort, maar ook bijdragen aan een milieubewuste ervaring.

Over Terschelling

Beleef een droomvakantie op Terschelling! Kies voor ultieme ontspanning met een knus vakantiehuis op Terschelling als jouw eigen oase. Of geniet van de gastvrijheid en het comfort van de hotels op Terschelling. Ontdek de prachtige natuur, de eindeloze stranden en de gezellige sfeer van dit Waddeneiland tijdens jouw perfecte vakantie.

99.00

Vanafprijs per nacht

Geselecteerd door Gjalt
Deel met vrienden: