Südstrandhus Urlaub mit Hund Wohnung 3

Borkum

4 personen

Appartement

Südstrandhus Urlaub mit Hund Wohnung 3 oben op Borkum is een appartement met uitzicht op de tuin. Deze accommodatie biedt toegang tot balkon, tafeltennistafel en gratis privéparkeergelegenheid.

Over: Südstrandhus Urlaub mit Hund Wohnung 3

Het appartement heeft 2 slaapkamers, een flatscreen-tv en een volledig uitgeruste keuken met een vaatwasser, een magnetron, een wasmachine, een koelkast en een oven. Handdoeken en beddengoed worden verstrekt door de eigenaar.  Het appartement ligt op slechts 800 meter van het Sudbad-strand en op 1,4 km van Nordbad Strand. Bij het moderne appartement kan je gebruikmaken van een sauna.

Over de Duitse Waddeneilanden

De Duitse Waddeneilanden vormen een betoverende archipel in de Noordzee, gelegen langs de Duitse kust. De eilanden staan bekend om hun uitgestrekte zandstranden, duinen en kwelders. Maar ook charmante dorpjes, schilderachtige vuurtorens en een rijke maritieme geschiedenis. De eilandbewoners hebben een sterke band met de zee, en visserij speelt een belangrijke rol in hun tradities en levensstijl. De Duitse Waddeneilanden bieden een idyllische omgeving voor een onvergetelijke ervaring.

Vanafprijs per nacht

Geselecteerd door Gjalt
Deel met vrienden: