Huis Juist

Juist

6 personen

Vakantiehuis

Heerlijk vakantiehuis voor 6 personen op Juist. Voorzien van alle gemakken en een ligging en uitzicht om verliefd op te worden.

Over: Huis Juist

Dit aangename vakantiehuis met rietenkap in Juist brengt je in aanraking met tal van leuke activiteiten en bezienswaardigheden. De locatie van het vakantiehuis is ideaal en het uitzicht is meer dan perfect. Het is nog geen 5 minuten lopen naar de Waddenzee en Nationaal Park Niedersächsisches Wattenmeer. Het vakantiehuis van 160 m2 heeft een tuin, veranda en terras. Het huis is van alles voorzien voor een onvergetelijke vakantie.

Over de Duitse Waddeneilanden

De Duitse Waddeneilanden vormen een betoverende archipel in de Noordzee, gelegen langs de Duitse kust. De eilanden staan bekend om hun uitgestrekte zandstranden, duinen en kwelders. Maar ook charmante dorpjes, schilderachtige vuurtorens en een rijke maritieme geschiedenis. De eilandbewoners hebben een sterke band met de zee, en visserij speelt een belangrijke rol in hun tradities en levensstijl. De Duitse Waddeneilanden bieden een idyllische omgeving voor een onvergetelijke ervaring.

Vanafprijs per nacht

Geselecteerd door Gjalt
Deel met vrienden: