Hee

Hee, snel op weg

Extra informatie

Vakantie Hee

Verblijven in een vakantiehuis bij het Meertje van Hee op Terschelling.
Deel deze bestemming met andere

Boek je vakantie

5/5
5.0 gemiddeld - 40 Reviews
Dit zijn onze partners:

Vakantie naar Hee

De Waddeneilanden vormen een lint van prachtige eilanden voor de Nederlandse kust in de Waddenzee. Eén van deze Waddeneilanden is Terschelling, ongeveer het middelste eiland ten noorden van de Nederlandse kust. Het is een bijzonder eiland, met bijzondere plaatsen, ideaal voor een geweldige vakantie in een van de prachtige vakantiehuizen.

Hee

Midden op het eiland ligt het gehucht Hee, bestaande uit een aantal boerderijen. Eén daarvan is de historische boerderij De Pidde. Hee is een karakteristiek en authentiek plaatsje. Het is niet verwonderlijk dat recreatie en toerisme hier zo’n belangrijke rol spelen. Hee is ook de plaats waar je vakantiewoning te vinden is.

De zee

Als je in Hee bent kun je letterlijk alle kanten op. De Waddenzee in het zuiden is snel te bereiken. Het is een bijzonder gezicht als je de Waddenzee grotendeels droog ziet vallen als het laagwater is. Ga je vanuit Hee naar het noorden, dan kom je in korte tijd bij het Noordzee-strand, een prachtig breed zandstrand, waar je kunt genieten van de zon, de zee en de rust die het eiland zo’n bijzondere sfeer geeft.

Een bestemming om terug te komen

Tijdens je vakantie wil je kunnen genieten van alles wat er te vinden is. Dat geldt zeker voor de villa waarin je verblijft. Compleet en comfortabel ingericht is je vakantiehuis de basis van een fantastische vakantie. Hee is een bestemming om vaker terug te komen!