Overtocht: boot naar Terschelling

Terschelling snel op weg..

Met de boot naar Terschelling, daar begint je vakantie. Overtocht van bijna 2 uur geeft je het gevoel van echt weggaan. Het is ons derde eiland uit het ezelsbruggetje TV-TAS en heeft dagelijkse afvaarten te ontvangen vanuit Harlingen.

Overtocht vanaf Harlingen

Vaartijd: 50 – 120 min

Auto mag mee naar eiland

Je kan aan boord eten & drinken

Veerboot Terschelling: de overtocht geregeld door Rederij Doeksen

Rederij Doeksen is een familiebedrijf sinds 1908 en vaart sinds 1923 de mensen naar de eilanden Terschelling en Vlieland en het vasteland Harlingen. Ze stimuleren duurzame overtochten en willen dat hun passagiers zich prettig en welkom voelen tijdens de reizen.

Weekje in een vakantiehuis

Weekendje weg naar Terschelling

Overtocht

De veerboot naar Terschelling

De veerdienst tussen het Waddeneiland Terschelling en vaste wal is al vele jaren actief. De veerboot brengt je in maximaal 2 uur naar het heerlijke eiland Terschelling. Jij bent niet de enige die kiest voor dit populaire eiland vol van vakantieplezier. Het familiebedrijf Rederij Doeksen biedt de veerdiensten aan tussen het vasteland en Terschelling.

De reis met de veerboot duurt ongeveer 50 tot 120 minuten, afhankelijk van of je kiest voor de snelle of langzame boot. De veerboten vertrekken vanuit Harlingen en bieden passagiers een comfortabele en veilige overtocht aan.

Op de veerboot kun je genieten van prachtige uitzichten over de Waddenzee. Soms zie je langs de vaarroute de zeenhonden op stukken droogte liggen.

Houd er rekening mee dat de veerbootdiensten en de tarieven afhankelijk zijn van de tijd van het jaar en het weer. Het is daarom aan te raden om op de website van de veerbootmaatschappij voor vertrek te raadplegen.

In het hoogseizoen is het verstandig om op tijd te reserveren, aangezien de boten snel volgeboekt kunnen zijn. Zorg er ook voor dat je op tijd aanwezig bent op de veerbootterminal, zodat je geen vertragingen of teleurstellingen ondervindt tijdens je reis naar Terschelling.

Boek vandaag nog je overtocht naar het levendige Waddeneiland Terschelling. Geniet van al het moois dat het eiland te bieden heeft tijdens jouw vakantie!