Vakantiehuis Sonderstrand

Een waanzinnig familie vakantiehuis in Denemarken op de eiland Rømø. Voor maar liefst 12 personen biedt dit vrijstaande huis onderdak tijdens een heerlijke vakantie.

Geselecteerd door Gjalt

Wadly

Samen genieten in Vakantiehuis Sonderstrand

Kom genieten van een ontspannen vakantie in dit kindvriendelijke huis op het prachtige eiland Rømø. Het interieur is modern en natuurlijk, met een harmonieuze mix van natuurlijke meubels en houten muren om het comfortabel te maken. Het goed onderhouden vakantiehuis biedt veel ruimte voor heerlijke ochtenden en avonden met de familie in de ruime woonkamer, waar een grote eettafel staat voor gezelschapsspellen en een houtkachel om de dag af te sluiten. Op het open en gedeeltelijk overdekte terras kunt u de verse vis op de barbecue laten sissen terwijl u geniet van de zonnestralen en de frisse lucht inademt. Er zijn ook activiteitenopties ter plaatse, zoals een tafeltennistafel, trampoline en biljarttafel.

Rømø wordt omgeven door de bruisende Noordzee en de brede, vlakke Waddenzee en biedt fascinerende natuurgebieden. Tijdens een wandeling naar de haven kunt u de vissersboten zien of de veerboot van Sylt zien aanmeren en afvaren. Dankzij de unieke natuur en uitgestrektheid van het eiland met de breedste en mooiste zandstranden van Europa, kunt u nog steeds een rustig plekje voor uzelf vinden. Sportvissers kunnen het Rømø Lystfiskerparadies bezoeken en daar vissen, en u kunt ook deelnemen aan een zeehondensafari en veel interessante feiten over de Waddenzee en de Noordzee te weten komen. De kerk van Rømø is een bezoek waard voor wie geïnteresseerd is in cultuur, want de kerk is van binnen versierd met modelschepen. Het eiland Rømø is perfect te verkennen per fiets of te voet en wacht op u met vele attracties en bezienswaardigheden.

Kenmerken

Deel deze bestemming met andere:

Andere bekeken ook

Vakantie Waddeneilanden?

Wadly.nl

Leuke en bijzondere plekjes op onze Waddeneilanden.