Vakantiehuis Midsland

Oneindig genieten

Vakantie naar Midsland?
Boek je vakantiewoning

Levendig en gezellig dorp te midden van Terschelling

Waarom naar Midsland?

Informeer een vriend over Midsland:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email
Share on telegram

Vakantiehuis in Midsland huren?

Vakantie naar Midsland

Midsland: het centrum van gezelligheid

De naam zegt het eigenlijk al: Midsland is het centrum van Terschelling. Niet alleen geografisch, maar ook op het gebied van bedrijvigheid, gezelligheid en activiteit is dit dorp het bruisende centrum van dit enorm veelzijdige eiland. Een vakantiehuis of villa in dit dorp is dan ook een garantie voor een geslaagde vakantie vol dynamiek.

Volop restaurants en uitgaansgelegenheden

Het dorp kenmerkt zich door de grote verscheidenheid aan gezellige restaurantjes, trendy barretjes en voldoende terrasjes om een goede kop koffie of een ijskoud biertje te nuttigen. Laat hier het bruisende leven aan je voorbijtrekken en ervaar het ultieme vakantiegevoel. Al deze horecagelegenheden zijn vanaf de vakantiehuizen in Midsland eenvoudig per voet te bereiken.

Ervaar Oerol

Wanneer je toevallig in Midsland bent wanneer het culturele festival plaatsvindt ondergaat het dorp een volledige metamorfose. In de straten en directe omgeving van het dorp worden diverse voorstellingen gegeven door diverse muzikanten en theatergezelschappen. Cultureel op een unieke locatie in een dorp dat bekend staat om zijn gastvrije bewoners. Ook tijdens Oerol is een vakantiewoning in Midsland de ideale uitvalsbasis.

Prachtig uitzicht en natuur

Midsland ligt in een prachtige omgeving. De natuur is hier in al haar weelde te bewonderen. Het dorp is dan ook het startpunt van vele wandel- of fietstochten in de omgeving. Het is ook een prachtig gezicht om ’s avonds vanuit het dorp de lichten van de karakteristieke vuurtoren van het eiland, de Brandaris, te aanschouwen. Op dat soort momenten waan je je helemaal weg en is het mogelijk om je volledig te ontspannen.

Een vakantiehuis in Midsland geeft je dus oneindig veel mogelijk. Oneindig veel mogelijkheden om te genieten van een uniek plekje. En dat gewoon redelijk dichtbij huis.