Villa Duindroom NL-7337

Villa Duindroom NL-7337

Deze gezellige villa heeft een rietgedekt dak en uitzicht op een eigen duinvallei. Binnen vind je een ruime zithoek met een gezellige open haard.

6 personen

Terschelling

Vakantiehuis

v.a. 204.00 per nacht

Over: Villa Duindroom NL-7337

Vanaf de zithoek loop je naar de open keuken en de eettafel. Op de 1e verdieping bevinden zich 3 slaapkamers en 2 badkamers. Er kunnen 6 gasten verblijven, wat ideaal is voor gezinnen en vriendengroepen. Terschelling is een schitterend eiland met bos, duinen en water. Bij het jaarlijkse Oerol-festival komen duizenden bezoekers naar het eiland toe, maar buiten deze festivalweek is een bezoek misschien nog wel leuker. Je kunt kilometers lang fietsen, de leuke dorpen bezoeken en genieten van zee en strand. Buiten het huis vind je 2 terrassen en een buitenhaard. Terwijl je met een glas wijn van het uitzicht en het geluid van de zee geniet, kunnen de kinderen naar hartenlust spelen.

Beleef een droomvakantie op Terschelling! Kies voor ultieme ontspanning met een knus vakantiehuis op Terschelling als jouw eigen oase. Of geniet van de gastvrijheid en het comfort van de hotels op Terschelling. Ontdek de prachtige natuur, de eindeloze stranden en de gezellige sfeer van dit Waddeneiland tijdens jouw perfecte vakantie.

Deel met vrienden:
Geselecteerd door Gjalt
Andere bekeken ook
2-6 personen
8 personen
Vakantie Waddeneilanden?
Wadly.nl

Leuke en bijzondere plekjes op onze Waddeneilanden.