Vakantiehuis Noordhuus

Vakantiehuis Noordhuus

Bent u op zoek naar een vakantieplek waar u kunt genieten van rust, natuur en luxe? Zoek niet verder! Dit fantastische vakantiehuis op Nordstrand biedt alles wat u zoekt. Het huis is geschikt voor maximaal drie personen en is voorzien van moderne faciliteiten.

3 personen

Nordstrand

Vakantiehuis

Over: Vakantiehuis Noordhuus

Het “Noordhuus” is gelegen in Süderhafen, op de tweede rij achter de dijk. De dichtstbijzijnde winkels zijn te vinden op ongeveer 3 km afstand en het dichtstbijzijnde strand (Fuhlehörn) ligt op ongeveer 7 km afstand. Vanuit Strucklahnungshörn (op 11 km afstand) kunt u met de schepen van Adler uitstapjes maken naar de eilanden en Halligen. De prachtige stad Husum met zijn idyllische haven en winkelgebied ligt op slechts ongeveer 16 km afstand. Kortom, dit vakantiehuis is de perfecte plek voor een ontspannen en luxueuze vakantie.

De Duitse Waddeneilanden vormen een betoverende archipel in de Noordzee, gelegen langs de Duitse kust. De eilanden staan bekend om hun uitgestrekte zandstranden, duinen en kwelders. Maar ook charmante dorpjes, schilderachtige vuurtorens en een rijke maritieme geschiedenis. De eilandbewoners hebben een sterke band met de zee, en visserij speelt een belangrijke rol in hun tradities en levensstijl. De Duitse Waddeneilanden bieden een idyllische omgeving voor een onvergetelijke ervaring.

Deel met vrienden:
Geselecteerd door Gjalt
Vakantie Waddeneilanden?
Wadly.nl

Leuke en bijzondere plekjes op onze Waddeneilanden.