Vakantiehuis Lüken

Vakantiehuis Lüken

Romantisch vakantiehuis voor 4-5 personen gelegen op Norderney. Voorzien van klein terras en een royaal dakterras. Hier begint je vakantie helemaal goed.

5 personen

Norderney

Vakantiehuis

Over: Vakantiehuis Lüken

Het ongeveer 100 jaar oude vakantiehuis past prachtig in de historische Seilerstrasse van het Waddeneiland Norderney. Het is volledig gerenoveerd in 2000. De inrichting is modern en kindvriendelijk. De aparte slaapkamers bieden vakantiegangers individuele rust en privacy. De voortuin en het dakterras hebben comfortabele stoelen die uitnodigend zijn tijdens de zonnige dagen. De centrale ligging dicht bij het strand geeft de vakantie een unieke kwaliteit. Vooral gezinnen met kinderen genieten van de ruime leefruimte van het huis.

De Duitse Waddeneilanden vormen een betoverende archipel in de Noordzee, gelegen langs de Duitse kust. De eilanden staan bekend om hun uitgestrekte zandstranden, duinen en kwelders. Maar ook charmante dorpjes, schilderachtige vuurtorens en een rijke maritieme geschiedenis. De eilandbewoners hebben een sterke band met de zee, en visserij speelt een belangrijke rol in hun tradities en levensstijl. De Duitse Waddeneilanden bieden een idyllische omgeving voor een onvergetelijke ervaring.

Deel met vrienden:
Geselecteerd door Gjalt
Vakantie Waddeneilanden?
Wadly.nl

Leuke en bijzondere plekjes op onze Waddeneilanden.