Vakantiehuis DS Norderney

Norderney

6 personen

Vakantiehuis

Een vakantiehuis voor 6 personen op Norderney met een eigen buiten en knus terras. Huur deze woning en je vakantie begint op dit Duitse eiland.

Over: Vakantiehuis DS Norderney

Geniet van dit vakantiehuis tijdens een drankje in de tuin of op het overdekte terras. Ook binnen in dit 6 persoonsvakantiehuis is het goed vertoeven. Maak heerlijke gerechten in de keuken om deze daarna gezamenlijk met het gezin op te eten tijdens een wijntje waarmee de dag wordt afgesloten. Te voet ben je al in 3 minuten bij Napoleonschanze of in 6 minuten bij Molen van Norderney.

Over de Duitse Waddeneilanden

De Duitse Waddeneilanden vormen een betoverende archipel in de Noordzee, gelegen langs de Duitse kust. De eilanden staan bekend om hun uitgestrekte zandstranden, duinen en kwelders. Maar ook charmante dorpjes, schilderachtige vuurtorens en een rijke maritieme geschiedenis. De eilandbewoners hebben een sterke band met de zee, en visserij speelt een belangrijke rol in hun tradities en levensstijl. De Duitse Waddeneilanden bieden een idyllische omgeving voor een onvergetelijke ervaring.

Vanafprijs per nacht

Geselecteerd door Gjalt
Deel met vrienden: