Vakantiehuis DS Norderney

Vakantiehuis DS Norderney

Een vakantiehuis voor 6 personen op Norderney met een eigen buiten en knus terras. Huur deze woning en je vakantie begint op dit Duitse eiland.

6 personen

Norderney

Vakantiehuis

Over: Vakantiehuis DS Norderney

Geniet van dit vakantiehuis tijdens een drankje in de tuin of op het overdekte terras. Ook binnen in dit 6 persoonsvakantiehuis is het goed vertoeven. Maak heerlijke gerechten in de keuken om deze daarna gezamenlijk met het gezin op te eten tijdens een wijntje waarmee de dag wordt afgesloten. Te voet ben je al in 3 minuten bij Napoleonschanze of in 6 minuten bij Molen van Norderney.

De Duitse Waddeneilanden vormen een betoverende archipel in de Noordzee, gelegen langs de Duitse kust. De eilanden staan bekend om hun uitgestrekte zandstranden, duinen en kwelders. Maar ook charmante dorpjes, schilderachtige vuurtorens en een rijke maritieme geschiedenis. De eilandbewoners hebben een sterke band met de zee, en visserij speelt een belangrijke rol in hun tradities en levensstijl. De Duitse Waddeneilanden bieden een idyllische omgeving voor een onvergetelijke ervaring.

Deel met vrienden:
Geselecteerd door Gjalt
Vakantie Waddeneilanden?
Wadly.nl

Leuke en bijzondere plekjes op onze Waddeneilanden.