Vakantiehuis 100023633

Vakantiehuis 100023633

Modern vakantiehuis op Texel met sauna, sunshower en massagedouche. Geschikt voor 6 personen en is hiermee ideaal voor gezinnen of vriendengroepen.

6 personen

Texel

Vakantiehuis

v.a. 205.00 per nacht

Over: Vakantiehuis 100023633

Op het prachtige eiland Texel ligt het rustig gelegen bungalowpark van De Bleekersvallei, direct aan het Nationaal Park Duinen van Texel. Met prachtige wandelroutes en een nieuwe bungalow die van alle gemakken is voorzien, is dit de perfecte vakantiebestemming voor gezinnen. Het park heeft in totaal tien woningen en ligt op slechts twee kilometer van het centrum van de bekende badplaats De Koog en strandtent Paal 17. Voor kinderen zijn er veel activiteiten in de buurt, zoals het kinderzwemparadijs Caluna, Ecomare en het Schipbreuk- en Juttersmuseum Flora. Daarnaast zijn er in de regio veel maneges waar ruitertochten kunnen worden gemaakt en biedt Texel ook gezellige dorpjes zoals De Koog en Den Burg, waar winkelen en ontspannen op een terrasje de dagelijkse activiteiten zijn. En voor wie van avontuur houdt, behoort wadlopen tot de mogelijkheden en kan er een boottocht naar Vlieland worden gemaakt. De woning heeft drie slaapkamers, elk met een eigen badkamer. Eén slaapkamer bevindt zich op de begane grond en heeft een ligbad, terwijl de overige twee slaapkamers zich op de eerste verdieping bevinden. Eén van deze kamers heeft een badkamer met een sunshower en massagejets, terwijl de andere kamer beschikt over een badkamer met een sauna. De woningen zijn energieneutraal door het gebruik van warmtepompen en zonnepanelen. De lichte woonkamer met woonkeuken is voorzien van alle comfort en heeft een schuifpui die leidt naar het eigen terras. Het terras heeft comfortabel tuinmeubilair voor zes personen en twee ligstoelen. De grote tuin biedt veel privacy en is ideaal om te ontspannen. Er is een was- en droogcombinatie beschikbaar op de eerste verdieping. Het park is autovrij en beschikt over voldoende laadpalen voor elektrische auto’s en fietsen. Let op: voor het kinderbedje dient eigen beddengoed te worden meegebracht in verband met veiligheid en hygiëne voor de kleintjes.

Beleef Texel op zijn best! Kies voor het comfort van een vakantiehuis op Texel als jouw thuis weg van huis. Of geniet van de gastvrijheid en luxe van de hotels op Texel. Verken de diverse natuur, uitgestrekte stranden en de gezellige sfeer van het grootste Waddeneiland tijdens jouw perfecte vakantie Texel.

Deel met vrienden:
Geselecteerd door Gjalt
Andere bekeken ook
Vakantie Waddeneilanden?
Wadly.nl

Leuke en bijzondere plekjes op onze Waddeneilanden.