‘t Kaaps Huussie Texel

‘t Kaaps Huussie Texel

Een fantastisch vakantiehuis, sprookjesachtig en prachtig gelegen op Texel. De ideale bestemming voor het gezin. Droomweg op de veranda en wandel langs de schapen…kom jij ook hierheen?

6 personen

Texel

Vakantiehuis

v.a. 205.00 per nacht

Over: ‘t Kaaps Huussie Texel

Dit prachtige huis bevindt zich te midden van weilanden, grenzend aan de Waddendijk. Het perceel wordt omringd door een schilderachtige sloot, terwijl aan de achterkant fruitbomen staan die uitkijken over het aangrenzende water van natuurmonumenten. Beklim de trap aan de overkant van de weg en aanschouw de majestueuze Waddenzee. Vijf fietsen staan klaar om het eiland Texel te verkennen. Haal je boodschappen in het pittoreske Oosterend en bereid een heerlijke maaltijd in de gezellige eetkeuken. Zak weg in de comfortabele banken en geniet van de warmte, terwijl je voor het slapengaan nog een Jutter neemt. Er zijn in totaal zeven bedden en twee badkamers beschikbaar. Bovendien is je hond van harte welkom en staat zijn mand al klaar. ’t Kaaps Huussie is beschikbaar voor verhuur tijdens schoolvakanties, maar ook voor weekendjes weg of midweekverblijven buiten het hoogseizoen. Voel je welkom en maak jezelf thuis. Eén ding is zeker: als je hier eenmaal bent geweest, wil je zeker terugkomen!

Beleef Texel op zijn best! Kies voor het comfort van een vakantiehuis op Texel als jouw thuis weg van huis. Of geniet van de gastvrijheid en luxe van de hotels op Texel. Verken de diverse natuur, uitgestrekte stranden en de gezellige sfeer van het grootste Waddeneiland tijdens jouw perfecte vakantie Texel.

Deel met vrienden:
Geselecteerd door Gjalt
Andere bekeken ook
2 personen
Vakantie Waddeneilanden?
Wadly.nl

Leuke en bijzondere plekjes op onze Waddeneilanden.