Natuurhuisje 68222

Natuurhuisje 68222

Deze vrijstaande comfortabele 4-persoons rookvrije bungalow is voorzien van alle gemakken en bevindt zich op het kleinschalige park “Resort Nesserduinen” met weids uitzicht over landerijen en binnenduinen dichtbij het strand en het centrum van Nes.

4 personen

Ameland

Vakantiehuis

Over: Natuurhuisje 68222

Indeling grote woonkamer van ruim 35 m² met open keuken. Twee slaapkamers met boxsprings. Iedere slaapkamer heeft een eigen badkamer. U mag in overleg huisdieren meenemen. Er is een overdekt zonneterras en een tuin op het zuiden met veel privacy over de gehele voorzijde van de bungalow plus eethoek en lounge set met een buitenhaard die ook geschikt is als BBQ en oven voor pizza’s. Wasmachine en droger zijn aanwezig in een bijgebouw van het resort. Afgeschermd in de tuin bevindt zich een beschutte spa-hottub.

Geniet van een ontspannen vakantie op Ameland! Ontdek de charme van dit prachtige eiland met een comfortabel vakantiehuis op Ameland als thuisbasis. Of kies voor luxe accommodaties in een van de gezellige hotels op Ameland. Ervaar de natuur, de stranden en de gastvrijheid van dit unieke stukje Nederland tijdens jouw onvergetelijke vakantie op Ameland.

Deel met vrienden:
Geselecteerd door Gjalt
Andere bekeken ook
2 personen
Vakantie Waddeneilanden?
Wadly.nl

Leuke en bijzondere plekjes op onze Waddeneilanden.