Natuurhuisje 41390

Natuurhuisje 41390

Dit natuurhuisje is het 6-persoons vakantiehuis op een Recreatieboerderij. Dit huisje bevindt zich aan de voorzijde van de boerderij en was vroeger het woonhuis van de boer!

6 personen

Schiermonnikoog

Vakantiehuis

Niet toegestaan

v.a. 155.00 per nacht

Over: Natuurhuisje 41390

Dit charmante vakantiehuis is geschikt voor zes personen en bevindt zich op de recreatieboerderij. Het huis beschikt over drie tweepersoonsslaapkamers met comfortabele boxspringbedden, inclusief bedlinnen. De ruime keuken is volledig uitgerust met een vaatwasser en oven. Bij aankomst staan verse eieren van onze kippen voor u klaar! Via de openslaande deuren in de keuken heeft u direct toegang tot de ruime tuin met terras. In de woonkamer vindt u een televisie met dvd-speler en radio, evenals gezelschapsspelletjes en kinderspeelgoed. De badkamer is voorzien van een bad, douche en toilet. Bovendien heeft het huis een internetaansluiting. Dit natuurhuisje, voorheen het woonhuis van de boer, bevindt zich aan de voorzijde van de boerderij, die nu dienstdoet als recreatieboerderij met een camping en diverse verhuuraccommodaties.

Schiermonnikoog, het kleinste bewoonde Nederlandse Waddeneiland dat bekend staat om zijn ongerepte natuur en rustieke charme. Of je nu verlangt naar een comfortabel verblijf in een vakantiehuis op Schiermonnikoog, de gastvrijheid van de hotels op Schiermonnikoog of het eiland wilt ervaren op een avontuurlijke camping, dit eiland heeft veel te bieden. Geniet van de serene stranden, verken de uitgestrekte duinen en ontdek de unieke flora en fauna van Schiermonnikoog. Lees meer over Schiermonnikoog.

Deel met vrienden:
Geselecteerd door Gjalt
Andere bekeken ook
6 personen
Vakantie Waddeneilanden?
Wadly.nl

Leuke en bijzondere plekjes op onze Waddeneilanden.