Loods Hotel Vlieland

Vlieland

2 personen

Hotel

Toegestaan

Het Loods Hotel op Vlieland is de plek waar je het eiland op z’n best ervaart. Gelegen in de winkelstraat en nabij de haven ligt dit gezellige hotel met 27 kamers en 9 luxe Charme kamers.

Over: Loods Hotel Vlieland

De reis per boot naar Vlieland vormt eigenlijk al het startschot: zodra je op het wad bent, met de wind door je haren op het dek, voel je het direct – vakantie, vrijheid, echt even weg. Het Loods Hotel Vlieland belichaamt de essentie van het eiland. Wij verwelkomen je aan het begin van de Dorpsstraat, met ons hotel direct na de kenmerkende toegangspoort van het dorp aan de linkerkant.

Loods Hotel Vlieland is dé plek! Met 27 kamers en 9 luxe Charme kamers, waarvan sommige een prachtig uitzicht op de Waddenzee bieden. Of je nu kiest voor een arrangement of profiteert van onze seizoensaanbiedingen, wij zorgen voor gratis wifi, gewoon omdat het hoort in deze tijd. Maar eerlijk gezegd, zo dichtbij het wad, de zee en de gezelligheid van het dorp heb je eigenlijk geen internetverbinding nodig! Breng gerust je hond mee naar ons hotel op Vlieland, en je zult al snel merken: het voelt als thuiskomen.

Over Vlieland

Ervaar de ultieme rust op Vlieland! Kies voor een idyllisch vakantiehuis op Vlieland als jouw toevluchtsoord te midden van natuurlijke schoonheid. Voor een zorgeloos verblijf zijn er ook charmante hotels op Vlieland beschikbaar. Ontdek de serene sfeer, uitgestrekte duinen en de unieke charme van dit Waddeneiland tijdens jouw onvergetelijke vakantie op Vlieland.

105.00

Vanafprijs per nacht

Geselecteerd door Gjalt
Deel met vrienden: