Landgoed Hotel Tatenhove Texel

Texel

2-3 personen

Hotel

Landgoed Hotel Tatenhove Texel ligt dicht bij het strand in een rustige, natuurlijke omgeving. Het Nationaal Park Duinen van Texel bevindt zich op slechts 400 meter afstand. Het hotel beschikt over een restaurant, een spa- en wellnesscentrum met een sauna en een hot tub.

Over: Landgoed Hotel Tatenhove Texel

Dit gezellige familiehotel biedt comfortabele kamers met een tv, een telefoon, en een badkamer met een douche of een bad. Het hotel heeft een comfortabele lounge met een gezellige sfeer, een open haard en een biljarttafel. De eetkamer met de glazen veranda biedt een geweldig uitzicht. Hier wil je elke dag wel verblijven. Het centrum van De Koog kan te voet in 5 minuten bereikt worden en biedt winkels, bars en restaurants. Ideaal voor een gezellige middag buiten het hotel. Zowel het bos als het strand bevinden zich op een loopafstand van 15 minuten. Er is gratis parkeergelegenheid bij het hotel, evenals een oplaadpunt voor e-bikes.

Over Texel

Beleef Texel op zijn best! Kies voor het comfort van een vakantiehuis op Texel als jouw thuis weg van huis. Of geniet van de gastvrijheid en luxe van de hotels op Texel. Verken de diverse natuur, uitgestrekte stranden en de gezellige sfeer van het grootste Waddeneiland tijdens jouw perfecte vakantie Texel.

140.00

Vanafprijs per nacht

Geselecteerd door Gjalt
Deel met vrienden: