Kindvriendelijk vakantiehuis Langeoog

Over deze accommodatie

Een luxe en gezellig vakantiehuis op Langeoog van maar liefst 100m2. De woning is van alles voorzien en heeft 3 slaapkamers voor in totaal 7 personen.

7 personen

Langeoog

Vakantiehuis

Vakantiehuis

Beschrijving

Dit fantastische nieuwe vakantiehuis in Süderdünenring 49 op Langeoog is beschikbaar om te huren. Het huis onderscheidt zich door zijn moderne en gezellige inrichting in een eigentijds landhuisontwerp. Het biedt slaapplaatsen voor 6-7 personen, verdeeld over 3 slaapkamers, waarbij er een babybedje beschikbaar is indien nodig. Het meubilair is van hoogwaardige fabrikanten, waaronder B. Henders & Hazel en Nobilia.

Bijzondere aandacht is besteed aan de kindvriendelijkheid van het huis. Een van de slaapkamers is speciaal ontworpen als een kinderkamer, met twee aparte bedden van 90x200cm en een uitgebreide selectie aan speelgoed, zoals Playmobil, bordspellen, een balspoor, een houten trein, enz., om de kinderen bezig te houden, zelfs bij slecht weer. De woon- en eetkamer is licht en uitnodigend, met een grote tafel voor 6 personen en een kinderstoel. De andere twee slaapkamers zijn uitgerust met moderne boxspringbedden van 180x200cm.

Het vakantiehuis biedt ook twee 28 inch fietsen en een 16 inch kinderfiets, evenals een handige kar en tal van zandspeelgoed voor lange wandelingen op het strand.

Fotoboek

Deel met vrienden:

Kindvriendelijk vakantiehuis Langeoog

Langeoog

Vakantiehuis

7 personen

Geselecteerd door Gjalt

Vakantie Waddeneilanden?

Wadly.nl

Leuke en bijzondere plekjes op onze Waddeneilanden.