Kate 60

Borkum

4 personen

Vakantiehuis

Kate 60 is een knus vakantiehuis op Borkum. Het is geschikt voor 4 personen en biedt je onderdak tijdens je verblijf op dit Duitse Waddeneiland.

Over: Kate 60

Kate 60 ligt in stad Borkum op het gelijknamige eiland. Het vakantiehuis beschikt over een keuken met vaatwasser, magnetron en een waterkoker. Er is ook een ook een kabel-tv en een blu-rayspeler aanwezig. Op 1,1 km vind je het Nordbad Strand en op 1,4 km het Sudbad Strand. Het wellness- en avonturenwaterpark Gezeitenland ligt op minder dan 1 km van het vakantiehuis, en de haven van Borkum bevindt zich op 6,2 km afstand.

Over de Duitse Waddeneilanden

De Duitse Waddeneilanden vormen een betoverende archipel in de Noordzee, gelegen langs de Duitse kust. De eilanden staan bekend om hun uitgestrekte zandstranden, duinen en kwelders. Maar ook charmante dorpjes, schilderachtige vuurtorens en een rijke maritieme geschiedenis. De eilandbewoners hebben een sterke band met de zee, en visserij speelt een belangrijke rol in hun tradities en levensstijl. De Duitse Waddeneilanden bieden een idyllische omgeving voor een onvergetelijke ervaring.

Vanafprijs per nacht

Geselecteerd door Gjalt
Deel met vrienden: