Huis Pellworm

Pellworm

6 personen

Vakantiehuis

Karakteristiek vakantiehuis voor 6 personen op het eiland Pellworm. Voorzien van 3 slaapkamers en een eigen tuin met veel privacy.

Over: Huis Pellworm

Op een steenworp afstand van dit gezinsvakantiehuis zijn er tal van leuke activiteiten en locaties beschikbaar, waaronder de zee. Met parkeergelegenheid ter plaatse heeft u de keuze om uw voertuig achter te laten en in slechts 14 minuten te voet naar de Heilige Kruiskerk te wandelen, of een autorit van 4 minuten te maken naar de Waddenzee. De keuken is voorzien van een oven, kookplaat, koelkast, koffiezetapparaat, magnetron en kookgerei. U kunt gebruik maken van de gratis Wi-Fi verbinding en ontspannen met kabel-/satelliettelevisie, een dvd-speler en stereo-installatie. De badkamer beschikt over handdoeken en een haardroger. Er is ook een wasmachine en droger aanwezig, dus u hoeft weinig kleding mee te nemen. Dit vakantiehuis met 3 slaapkamers en 1 badkamer biedt beddengoed, een strijkplank en verwarming.

Over de Duitse Waddeneilanden

De Duitse Waddeneilanden vormen een betoverende archipel in de Noordzee, gelegen langs de Duitse kust. De eilanden staan bekend om hun uitgestrekte zandstranden, duinen en kwelders. Maar ook charmante dorpjes, schilderachtige vuurtorens en een rijke maritieme geschiedenis. De eilandbewoners hebben een sterke band met de zee, en visserij speelt een belangrijke rol in hun tradities en levensstijl. De Duitse Waddeneilanden bieden een idyllische omgeving voor een onvergetelijke ervaring.

Vanafprijs per nacht

Geselecteerd door Gjalt
Deel met vrienden: