Huis op parkachtig terrein met vijver

Huis op parkachtig terrein met vijver

Idyllisch vakantiehuis voor 8 personen op Nordstrand. Ruime woning met een gigantische buitenruimte om bij weg te dromen.

8 personen

Nordstrand

Vakantiehuis

Over: Huis op parkachtig terrein met vijver

Het landhuis genaamd “Voelt onder rieten dak” biedt het hele jaar door een uitnodigende en ruime binnenplaats van 12.000 m² om te ontspannen en tot rust te komen. De beschutte tuin met volwassen bomen rondom het huis heeft vele idyllische plekken om van te genieten. Vanuit de woon- en eetkamer heeft u zicht op de tuin met vijver, wat vooral bij schemering een prachtig uitzicht biedt over de aangrenzende graslanden en boomgaarden. Dit nieuwe gebouw beschikt over een open woon- en eetkamer, 4 slaapkamers (2 kamers met 2 eenpersoonsbedden en 2 kamers met een tweepersoonsbed), 2 badkamers, een sauna, berging (met wasmachine) en 2 zuidelijk gelegen terrassen met tuinmeubilair en strandstoelen. De keuken is van hoge kwaliteit en volledig uitgerust met een koelkast/vriezer, kookplaat, afzuigkap, vaatwasser, magnetron, broodrooster, blender en koffiezetapparaat. Voor amusement is er een satelliet-tv en cd-speler aanwezig. De naastgelegen rietgedekte schuur biedt voldoende opslagruimte voor sportartikelen, fietsen en kinderspeelgoed. Hier is ook een schommel voor kleine kinderen te vinden. Er is voldoende parkeergelegenheid beschikbaar voor auto’s voor het huis. Dankzij de aanwezigheid van een slaapkamer en een drempelloze douche op de begane grond is het huis ook geschikt voor mensen met een handicap (er is slechts één stap nodig om bij de voordeur te komen).

De Duitse Waddeneilanden vormen een betoverende archipel in de Noordzee, gelegen langs de Duitse kust. De eilanden staan bekend om hun uitgestrekte zandstranden, duinen en kwelders. Maar ook charmante dorpjes, schilderachtige vuurtorens en een rijke maritieme geschiedenis. De eilandbewoners hebben een sterke band met de zee, en visserij speelt een belangrijke rol in hun tradities en levensstijl. De Duitse Waddeneilanden bieden een idyllische omgeving voor een onvergetelijke ervaring.

Deel met vrienden:
Geselecteerd door Gjalt
Vakantie Waddeneilanden?
Wadly.nl

Leuke en bijzondere plekjes op onze Waddeneilanden.