Huis Anke

Gezellig vakantiehuis voor 6 personen op het Waddeneiland Norderney. Van alles voorzien en gunstig gelegen om het gehele eiland te verkennen tijdens je verblijf.

6 personen

Norderney

Vakantiehuis

Over: Huis Anke

Een zeer gastvrij vakantiehuis voor 6 personen met 3 slaapkamers en 2 badkamers. Op steenworpafstand vind je tal van leuke activiteiten en bezienswaardigheden. Nationaal Park Niedersächsisches Wattenmeer is op 9 minuten lopen en Weisse Düne Strand op 11 minuten. Het vakantiehuis op Norderney is maar liefst 120m2 groot en heeft een eigen parkeerplek waar je je auto tijdens de vakantie kwijt kunt.

De Duitse Waddeneilanden vormen een betoverende archipel in de Noordzee, gelegen langs de Duitse kust. De eilanden staan bekend om hun uitgestrekte zandstranden, duinen en kwelders. Maar ook charmante dorpjes, schilderachtige vuurtorens en een rijke maritieme geschiedenis. De eilandbewoners hebben een sterke band met de zee, en visserij speelt een belangrijke rol in hun tradities en levensstijl. De Duitse Waddeneilanden bieden een idyllische omgeving voor een onvergetelijke ervaring.

Deel met vrienden:
Geselecteerd door Gjalt
Vakantie Waddeneilanden?
Wadly.nl

Leuke en bijzondere plekjes op onze Waddeneilanden.