Hotel Graaf Bernstorff

Schiermonnikoog

1-4 personen

Hotel

Niet toegestaan

Hotel Graaf Bernstorff vind je op het eiland Schiermonnikoog en biedt een bibliotheek en een gratis busdienst aan. Het restaurant van het hotel serveert ’s avonds eigentijdse Franse-stijl gerechten. Overdag kun je genieten van een menu met lichte maaltijden, broodjes en hapjes. Alle gerechten worden bereid met ingrediënten van het seizoen.

Over: Hotel Graaf Bernstorff

De kamers van Hotel Graaf Bernstorff hebben een unieke eigen inrichting, zo hebben de bedden een extra lengte, de kamers hebben een televisie en zijn voorzien van koffie- en theefaciliteiten. Elke badkamer is uitgerust met een bad of douche.

Alle 17 hotelkamers zijn gelegen aan de voorzijde van het gebouw. De inrichting is verfrissend met subtiele antieke details. Geen van de kamers is gelijk in grootte en vorm. De hotelkamers zijn uiteraard uitgerust met een douche of bad, toilet en fris opgemaakte boxspringbedden. De luxe kamers bieden een ruime zithoek. De meeste kamers hebben een balkon, terwijl anderen een Frans balkonnetje hebben. Bij een verblijf in een hotelkamer is dagelijkse hotelservice en ontbijt inbegrepen.

Een eiland badend in licht en uitgestrekte vergezichten. Waar zee en tijd overvloedig samenkomen en vervolgens weer voortvloeien. Waar de wind verhalen vertelt over stuivend zand dat aanspoelt en zich verspreidt. Welkom in het meest prachtige hotel van Schiermonnikoog. Een plek om tijdelijk thuis te komen, energie op te doen en met een opgeruimd gemoed weer verder te gaan.

Over Schiermonnikoog

Schiermonnikoog, het kleinste bewoonde Nederlandse Waddeneiland dat bekend staat om zijn ongerepte natuur en rustieke charme. Of je nu verlangt naar een comfortabel verblijf in een vakantiehuis op Schiermonnikoog, de gastvrijheid van de hotels op Schiermonnikoog of het eiland wilt ervaren op een avontuurlijke camping, dit eiland heeft veel te bieden. Geniet van de serene stranden, verken de uitgestrekte duinen en ontdek de unieke flora en fauna van Schiermonnikoog. Lees meer over Schiermonnikoog.

99.00

Vanafprijs per nacht

Geselecteerd door Gjalt
Deel met vrienden: