Hoeve Stortum Terschelling Kaardhuis

Hoeve Stortum Terschelling Kaardhuis

Fijn vakantiehuis gelegen op Terschelling in het gehucht Kaard. De woning biedt plek aan 4 personen en is van alledaagse gemakken voorzien.

4 personen

Terschelling

Vakantiehuis

v.a. 162.00 per nacht

Over: Hoeve Stortum Terschelling Kaardhuis

Het Kaardhuis op Terschelling biedt accommodatie met uitzicht op de tuin en gratis WiFi. Dit vakantiehuis heeft twee slaapkamers, een flatscreen-tv en een keuken. Het beschikt tevens over een terras en gratis privéparkeergelegenheid. Het vakantiehuis ligt op slechts 3,5 km afstand van het wrakkenmuseum. Het Centrum voor Natuur en Landschap ligt op 4,4 km afstand, terwijl de vuurtoren van Brandaris zich op 4,5 km afstand bevindt. De luchthaven Groningen Eelde ligt op 138 km afstand van Hoeve Stortum Terschelling Kaardhuis.

Beleef een droomvakantie op Terschelling! Kies voor ultieme ontspanning met een knus vakantiehuis op Terschelling als jouw eigen oase. Of geniet van de gastvrijheid en het comfort van de hotels op Terschelling. Ontdek de prachtige natuur, de eindeloze stranden en de gezellige sfeer van dit Waddeneiland tijdens jouw perfecte vakantie.

Deel met vrienden:
Geselecteerd door Gjalt
Andere bekeken ook
2-4 personen
2-6 personen
6 personen
Vakantie Waddeneilanden?
Wadly.nl

Leuke en bijzondere plekjes op onze Waddeneilanden.