Ferienwohnung Uttied

Baltrum

4 personen

Appartement

Het vakantieappartement ‘Ferienwohnung Uttied’ ligt in Baltrum op het gelijknamige eiland en is de ideale thuisbasis voor je verblijf op het eiland Baltrum.

Over: Ferienwohnung Uttied

De Ferienwohnung Uttied is een vakantieappartement op het eiland Baltrum, perfect voor een onvergetelijke vakantie met uw geliefden. Het strand van de Noordzee ligt op loopafstand en vanaf de locatie kunt u gemakkelijk het hele eiland verkennen. Het appartement is verdeeld over 2 verdiepingen en beschikt over een woonkamer, een zeer goed uitgeruste keuken, 3 slaapkamers, 1 badkamer en een extra toilet. Het is geschikt voor maximaal 4-5 personen en biedt extra voorzieningen zoals Wi-Fi, een wasmachine, een tv met Netflix en kinderboeken en speelgoed. Een babybedje en een kinderstoel zijn ook beschikbaar. Een hoogtepunt van deze accommodatie is de gedeelde buitenruimte met een tuin, tuinmeubilair en een barbecue. Handdoeken en beddengoed kunnen worden gehuurd. Huisdieren zijn toegestaan tegen een toeslag per huisdier per nacht.

Over de Duitse Waddeneilanden

De Duitse Waddeneilanden vormen een betoverende archipel in de Noordzee, gelegen langs de Duitse kust. De eilanden staan bekend om hun uitgestrekte zandstranden, duinen en kwelders. Maar ook charmante dorpjes, schilderachtige vuurtorens en een rijke maritieme geschiedenis. De eilandbewoners hebben een sterke band met de zee, en visserij speelt een belangrijke rol in hun tradities en levensstijl. De Duitse Waddeneilanden bieden een idyllische omgeving voor een onvergetelijke ervaring.

Vanafprijs per nacht

Geselecteerd door Gjalt
Deel met vrienden: