Familiehostel Sier aan Zee

Familiehostel Sier aan Zee

Familiehostel Sier aan Zee is een comfortabel hostel van waaruit je al het moois van dit Waddeneiland moeiteloos kunt ontdekken!

2-5 personen

Ameland

Hotel

Over: Familiehostel Sier aan Zee

Familiehostel Sier aan Zee heeft een Europees Ecolabel en is een hotel op Ameland. De hostelkamers van de duurzame hostel zijn basic ingericht en voorzien van eigen sanitair. ’s Ochtends kun je aanschuiven voor het gratis ontbijt. Het is tevens mogelijk om lunch uit het hotel mee te nemen. In de avond kun je voor het diner terecht in het restaurant. Om de dag af te sluiten geniet je nog even van een drankje in de bar of op het terras van het hostel. Sier aan Zee beschikt over 36 kamers. ze hebben kamers voor 2-, 3-, 4- en 5-personen.

Geniet van een ontspannen vakantie op Ameland! Ontdek de charme van dit prachtige eiland met een comfortabel vakantiehuis op Ameland als thuisbasis. Of kies voor luxe accommodaties in een van de gezellige hotels op Ameland. Ervaar de natuur, de stranden en de gastvrijheid van dit unieke stukje Nederland tijdens jouw onvergetelijke vakantie op Ameland.

Deel met vrienden:
Geselecteerd door Gjalt
Andere bekeken ook
2-4 personen
Vakantie Waddeneilanden?
Wadly.nl

Leuke en bijzondere plekjes op onze Waddeneilanden.