Dünenhuus Ost

Dünenhuus Ost

Nieuw vakantiehuis Dünenhuus Ost op het eiland Juist – Dicht bij het strand en met een prachtig uitzicht op de duinen, beleef een geweldige tijd met het gezin of je vrienden!

9 personen

Juist

Vakantiehuis

Over: Dünenhuus Ost

Bovenop het duin heb je een prachtig uitzicht over het Juister duinlandschap. De woning heeft een eigen tuin met terras en barbecue. Het is perfect gelegen, je bent binnen een paar minuten op het strand. Het vakantiehuis is voorzien van 4 slaapkamers, 4 badkamers en 1 gastentoilet. Het heeft een grote keuken met gashaard, 2 balkons, strandstoel, tuin met terras en barbecue en 4 huurfietsen om het eiland te verkennen.

De Duitse Waddeneilanden vormen een betoverende archipel in de Noordzee, gelegen langs de Duitse kust. De eilanden staan bekend om hun uitgestrekte zandstranden, duinen en kwelders. Maar ook charmante dorpjes, schilderachtige vuurtorens en een rijke maritieme geschiedenis. De eilandbewoners hebben een sterke band met de zee, en visserij speelt een belangrijke rol in hun tradities en levensstijl. De Duitse Waddeneilanden bieden een idyllische omgeving voor een onvergetelijke ervaring.

Deel met vrienden:
Geselecteerd door Gjalt
Vakantie Waddeneilanden?
Wadly.nl

Leuke en bijzondere plekjes op onze Waddeneilanden.