Dorint Strandresort & Spa Sylt/Westerland

Over deze accommodatie

Op het eiland Sylt, op slechts 100 meter van het Noordzeestrand, bevindt zich het Dorint Strandresort & Spa Sylt/Westerland. De moderne appartementen hebben een eigen badkamer en een gecombineerd slaap- en woongedeelte, evenals een kitchenette. Met vrijetijdsvoorzieningen en een spa biedt het hotel alles voor een ideale vakantie aan de Noordzee.

2 personen

Sylt

Hotel

Hotel

Beschrijving

Geniet van het uitgebreide ontbijtbuffet om de dag goed te beginnen en proef heerlijke verse vis en zeevruchten in het restaurant Ebbe & Food. Verwen jezelf in de wellnessruimte en ontspan op het terras met uitzicht op de duinen. Het hotel heeft ook een Kids Club, zodat jongere gasten zich thuis voelen.

In de omgeving van het Dorint Strandresort & Spa Sylt/Westerland zijn er tal van bezienswaardigheden te ontdekken. Westerland is een zeer populair vakantieoord aan de Noordzee en biedt prachtige fiets- en wandelpaden langs eindeloze duinen. In de zomer kun je zwemmen in de Noordzee en in de herfst kun je vliegeren op het strand. Kortom, het Dorint Strandresort & Spa Sylt/Westerland biedt alles wat je nodig hebt voor een heerlijke vakantie aan de Noordzee.

Fotoboek

Deel met vrienden:

Dorint Strandresort & Spa Sylt/Westerland

Sylt

Hotel

2 personen

Geselecteerd door Gjalt

Vakantie Waddeneilanden?

Wadly.nl

Leuke en bijzondere plekjes op onze Waddeneilanden.