De Vlijt

De Vlijt

Kom bij van alle drukte in een oase van rust en word wakker met uitzicht op stijgende en dalende vliegtuigen. Dat kan alleen in de ruime studio’s van De Vlijt.

2 personen

Texel

Hotel

v.a. 105.00 per nacht

Over: De Vlijt

Overnacht je first class, business class of royal class? De keuze is aan jou! Ook beschikt het hotel over een lunch restaurant, hier kan je genieten van een heerlijke maaltijd en goed bijtanken. Je geniet hier van een geweldig uitzicht bij Texel Airport. Er is genoeg te zien en te beleven in de omgeving. Het hotel ligt op fiets afstand van natuurpark de Muy en de Slufter, waterdorp de Cocksdorp en badplaats de Koog. Hier kan je heerlijk tot rust komen. Breng een bezoekje aan het luchtvaart- en oorlogsmuseum en leer van alles over de geschiedenis. Maak een rondvlucht over Texel en geniet van een adembenemend uitzicht. Je gaat je op Texel in ieder geval zeker niet vervelen!

Beleef Texel op zijn best! Kies voor het comfort van een vakantiehuis op Texel als jouw thuis weg van huis. Of geniet van de gastvrijheid en luxe van de hotels op Texel. Verken de diverse natuur, uitgestrekte stranden en de gezellige sfeer van het grootste Waddeneiland tijdens jouw perfecte vakantie Texel.

Deel met vrienden:
Geselecteerd door Gjalt
Andere bekeken ook
Vakantie Waddeneilanden?
Wadly.nl

Leuke en bijzondere plekjes op onze Waddeneilanden.