De Salon op Schiermonnikoog

De Salon op Schiermonnikoog

De Salon op Schiermonnikoog ligt in het dorp Schiermonnikoog op het gelijknamige eiland. De studio heeft een eigen terras, gratis leenfietsen en WiFi. En het ligt op een kilometer van het strand!

2 personen

Schiermonnikoog

Appartement

Toegestaan

v.a. 104.00 per nacht

Over: De Salon op Schiermonnikoog

Ben je op zoek naar een charmante bed and breakfast op Schiermonnikoog, gelegen te midden van de betoverende Waddeneilanden? Dan zou “De Salon op Schiermonnikoog” wel eens de perfecte keuze voor jou kunnen zijn. Deze aangename accommodatie bevindt zich in het pittoreske dorp Schiermonnikoog, slechts 1 kilometer verwijderd van het strand. Gasten kunnen genieten van gratis leenfietsen en WiFi. De studio is voorzien van een flatscreen-tv, een comfortabele zithoek en een dvd-speler.

Benieuwd naar de tarieven van bed and breakfast “De Salon op Schiermonnikoog” gedurende een specifieke periode? Raadpleeg dan snel de website. Hier vind je tevens een overzicht van alle faciliteiten, en mocht je dat wensen, kun je de accommodatie eenvoudig online reserveren.

Schiermonnikoog, het kleinste bewoonde Nederlandse Waddeneiland dat bekend staat om zijn ongerepte natuur en rustieke charme. Of je nu verlangt naar een comfortabel verblijf in een vakantiehuis op Schiermonnikoog, de gastvrijheid van de hotels op Schiermonnikoog of het eiland wilt ervaren op een avontuurlijke camping, dit eiland heeft veel te bieden. Geniet van de serene stranden, verken de uitgestrekte duinen en ontdek de unieke flora en fauna van Schiermonnikoog. Lees meer over Schiermonnikoog.

Deel met vrienden:
Geselecteerd door Gjalt
Andere bekeken ook
2 personen
Vakantie Waddeneilanden?
Wadly.nl

Leuke en bijzondere plekjes op onze Waddeneilanden.