De Blauwe Kiekendief

De energie neutrale, vrijstaande villa is prachtig gelegen aan de rand van het Texelse bos, dat onderdeel is van het Nationaal Park Duinen van Texel. Vanuit je vakantiehuis fiets of wandel je zo over de paden om mooie tochten door het Texelse duingebied te maken.

Geselecteerd door Gjalt

Wadly

Samen genieten in De Blauwe Kiekendief

Vakantiehuis De Blauwe Kiekendief Texel is een vakantiehuis op het Nederlandse Waddeneiland Texel, vernoemd naar de bijzondere vogelsoort Blauwe Kiekendief die veel voorkomt op het eiland. Het vakantiehuis is gelegen op een rustige plek midden in de natuur, omringd door duinen en weilanden.

Het vakantiehuis biedt plaats aan maximaal 6 personen en beschikt over alle voorzieningen die je nodig hebt voor een comfortabel verblijf. Er zijn 3 slaapkamers, een volledig uitgeruste keuken, een gezellige woonkamer en een tuin met terras waar je heerlijk kunt ontspannen.

Vanuit het vakantiehuis kun je gemakkelijk de prachtige natuur van Texel verkennen. Maak bijvoorbeeld een wandeling of fietstocht door de duinen, ga vogels spotten op de Waddenzeedijk of bezoek een van de gezellige dorpjes op het eiland.

Vakantiehuis De Blauwe Kiekendief Texel is een ideale uitvalsbasis voor een ontspannen vakantie op dit bijzondere Waddeneiland.

Een fijn vakantiehuis voor het hele gezin. Het is van alle gemakken voorzien. Den Burg en De Koog zijn als plaatsen beide op zo’n 3,5 kilometer afstand bereikbaar. Met de fiets kan je daar zo naartoe voor het vinden van leuke winkels, restaurants en terrassen.

De Blauwe Kiekendief heeft een eigen buitensauna, een fietsenberging en je beschikt over een was-drogercombinatie. Bij aankomst kan je gebruik maken van Rituals verzorgingsproducten die in de badkamer staan, de bedden zijn opgemaakt en liggen bad- en keukenlinnen voor je klaar. Nee je de auto mee het eiland op dan kan je parkeren bij de woning. Er is een oplaadpunt voor een elektrische auto en voor e-bikes.

Kenmerken

Deel deze bestemming met andere:

Vakantie Waddeneilanden?

Wadly.nl

Leuke en bijzondere plekjes op onze Waddeneilanden.