Camping Surfana Beach

Camping Surfana Beach

Ben je fan van surfen, relaxen en kamperen? Dat is dit jouw plekje op Vlieland om ‘laid back’ te verblijven tijdens je (actieve) vakantie op dit heerlijke eiland.

2 personen

Vlieland

Camping

Niet toegestaan

v.a. 21.00 per nacht

Over: Camping Surfana Beach

Surfana Beach camping hostel Bed & Breakfast Vlieland is gelegen op Vlieland, op slechts 300 meter afstand van het strand. De accommodatie biedt een strandlocatie en diverse faciliteiten, waaronder een tuin, gedeelde keuken en een kinderspeelplaats. Vuurduin ligt op 3 km afstand van het hostel.

De kamers van het hostel zijn voorzien van een gedeelde badkamer met douche en sommige kamers hebben een terras. Gasten van Surfana Beach camping hostel Bed & Breakfast Vlieland kunnen genieten van diverse activiteiten in en rondom Vlieland, zoals wandelen en fietsen. Museum Tromp’s Huys en Informatiecentrum De Noordwester bevinden zich op 1,6 km afstand van de accommodatie.

Ervaar de ultieme rust op Vlieland! Kies voor een idyllisch vakantiehuis op Vlieland als jouw toevluchtsoord te midden van natuurlijke schoonheid. Voor een zorgeloos verblijf zijn er ook charmante hotels op Vlieland beschikbaar. Ontdek de serene sfeer, uitgestrekte duinen en de unieke charme van dit Waddeneiland tijdens jouw onvergetelijke vakantie op Vlieland.

Deel met vrienden:
Geselecteerd door Gjalt
Andere bekeken ook
4 personen
Vakantie Waddeneilanden?
Wadly.nl

Leuke en bijzondere plekjes op onze Waddeneilanden.