Appartement Wittdun

Over deze accommodatie

Modern vakantie appartement op het Duitse Amrum. Een gezellig verblijf voor 2 personen voor een heerlijke vakantie op dit eiland.

2 personen

Amrum

Appartement

Appartement

Beschrijving

Het huis, een moderne creatie van een architect, beschikt over een voortreffelijk interieur met meubels van hoogwaardige kwaliteit. Er bevindt zich een hedendaags ontworpen binnenplein aan de voorzijde van het huis, naast de toegangsdeuren en een carport. De bouwtekeningen van het huis zijn aangepast aan de topografie van de duin waarop het is gebouwd. In totaal omvat dit pand drie verdiepingen.

Op de begane grond is er een open appartement met een badkamer, een keuken, een woonkamer en een aparte slaapkamer. Dit kleine appartement kan onafhankelijk of in combinatie met het grote appartement worden gebruikt. Het appartement is rookvrij en voorzien van een keuken met een koelkast en een keramische kookplaat, servies, potten en pannen en bestek. Verder is er een eettafel, een flatscreen-tv, WiFi, een boxspringbed en een kledingkast. De badkamer is voorzien van een wastafel, douche, toilet en haardroger. Beddengoed en handdoeken zijn beschikbaar en er is een wasmachine en droger (tegen extra kosten). Het is mogelijk om één hond mee te nemen (tegen extra kosten).

Fotoboek

Deel met vrienden:

Appartement Wittdun

Amrum

Appartement

2 personen

Geselecteerd door Gjalt

Vakantie Waddeneilanden?

Wadly.nl

Leuke en bijzondere plekjes op onze Waddeneilanden.