Appartement ‘T Fennoat

Appartement ‘T Fennoat

Modern en strak vakantie appartement op Ameland voor 4 personen bij het dorp Buren. Voorzien van alle gemakken en staat tot je beschikking.

4 personen

Ameland

Appartement

Over: Appartement ‘T Fennoat

Het vakantieappartement genaamd ‘T Fennoat maakt deel uit van de nieuwere vakantieappartementen genaamd “De Witte Brugh” in Buren, gelegen op het prachtige eiland Ameland. Dit appartement beschikt over verschillende faciliteiten, waaronder een ruime keuken, luxe badkamer, zithoek met Smart TV, één slaapkamer en een slaapvertrek met een open indeling met de woonkamer. Daarnaast is er een royaal terras op het noorden aanwezig, gratis parkeergelegenheid beschikbaar en een speelweide met diverse speeltoestellen voor kinderen. Ook is er een overkapte vuurplaats aanwezig voor gezellige avonden.

Geniet van een ontspannen vakantie op Ameland! Ontdek de charme van dit prachtige eiland met een comfortabel vakantiehuis op Ameland als thuisbasis. Of kies voor luxe accommodaties in een van de gezellige hotels op Ameland. Ervaar de natuur, de stranden en de gastvrijheid van dit unieke stukje Nederland tijdens jouw onvergetelijke vakantie op Ameland.

Deel met vrienden:
Geselecteerd door Gjalt
Andere bekeken ook
2 personen
8 personen
Vakantie Waddeneilanden?
Wadly.nl

Leuke en bijzondere plekjes op onze Waddeneilanden.