Appartement Secra

Appartement Secra

Knus vakantie appartement voor twee op Spiekeroog. Er echt even uit zijn en samenkomen in een andere omgeving om nooit meer te vergeten.

2 personen

Spiekeroog

Appartement

Over: Appartement Secra

Dit heerlijke appartement op Spiekeroog biedt een scala aan leuke activiteiten en bezienswaardigheden binnen handbereik. Het Nationaal Park Niedersächsisches Wattenmeer ligt op slechts 6 minuten lopen en de Waddenzee op 8 minuten afstand. De keuken is volledig uitgerust met een oven, kookplaat en koelkast, evenals een koffiezetapparaat, magnetron en een broodrooster. U kunt verbinding maken met internet of ontspannen voor de tv met kabel-/satellietzenders. De badkamer is voorzien van handdoeken en een haardroger en u heeft toegang tot een droger, wat betekent dat u minder kleding hoeft mee te nemen. Dit vakantiehuis met één slaapkamer en één badkamer beschikt over beddengoed en verwarming.

De Duitse Waddeneilanden vormen een betoverende archipel in de Noordzee, gelegen langs de Duitse kust. De eilanden staan bekend om hun uitgestrekte zandstranden, duinen en kwelders. Maar ook charmante dorpjes, schilderachtige vuurtorens en een rijke maritieme geschiedenis. De eilandbewoners hebben een sterke band met de zee, en visserij speelt een belangrijke rol in hun tradities en levensstijl. De Duitse Waddeneilanden bieden een idyllische omgeving voor een onvergetelijke ervaring.

Deel met vrienden:
Geselecteerd door Gjalt
Vakantie Waddeneilanden?
Wadly.nl

Leuke en bijzondere plekjes op onze Waddeneilanden.