Appartement Regentrude

Over deze accommodatie

Enorm gezellig appartement voor 4 personen op Pellworm. Geniet van het panoramische vrij uitzicht tijdens je vakantie op dit Duitse Waddeneiland.

4 personen

Pellworm

Appartement

Appartement

Beschrijving

De binnenplaats, die in 1850 werd gebouwd, is volledig geïsoleerd en gelegen op een heuvel. Het idyllische terrein van 40.000 vierkante meter omvat tuinen en weiden en ligt op ongeveer 800 meter van de vuurtoren. In 2016 en 2017 onderging de binnenplaats een uitgebreide renovatie, die met veel liefde en zorg werd uitgevoerd. Het dak is nu bedekt met riet en er zijn nieuwe Deense houten ramen, leemstucmuren en houten vloeren geplaatst.

Het appartement, genaamd Regentrude, heeft een oppervlakte van ongeveer 130 vierkante meter en is verdeeld over twee verdiepingen. Op de begane grond bevindt zich de grote entree met een woon- en eetkamer met een oven en open keuken, evenals een doucheruimte met een grote regendouche. Een nieuwe trap leidt naar een grote hal, van waaruit u toegang heeft tot twee slaapkamers en een andere doucheruimte met een grote regendouche. De twee nieuwe badkamers hebben ramen en bieden uitzicht op de oude boomgaard. In de herfst en winter is er zicht op de vuurtoren.

Het appartement is hoogwaardig ingericht met meubels van Riviera Maison en heeft een maritieme stijl. De keuken is voorzien van een vrijstaande koelkast, vaatwasser, oven en keramische kookplaat, evenals een Nespresso- of Senseo-koffiezetapparaat. Voor viervoeters zijn er hondenmanden, kommen, dekens en handdoeken beschikbaar. Tussen juni en eind augustus is het mogelijk om uw paard te laten grazen op de weide van de boerderij.

Fotoboek

Deel met vrienden:

Appartement Regentrude

Pellworm

Appartement

4 personen

Geselecteerd door Gjalt

Vakantie Waddeneilanden?

Wadly.nl

Leuke en bijzondere plekjes op onze Waddeneilanden.