Appartement Parel onder Reet

Föhr

4 personen

Appartement

Gezellig appartement voor een heerlijke vakantie op het Duitse Waddeneiland Föhr. Het appartement is geschikt voor 4 personen en is gelegen bij de plaats Wyk.

Over: Appartement Parel onder Reet

Dit prachtig ingerichte appartement in het historische deel van Wyk is een oase van comfort. Het appartement, dat ongeveer 60 vierkante meter beslaat, is smaakvol ingericht en biedt alle comfort die u nodig heeft. De locatie is absoluut rustig en ligt aan de mars, terwijl het bruisende centrum op slechts 15 minuten wandelen ligt. Het interieur is ontworpen om ervoor te zorgen dat u zich vanaf het eerste moment thuis voelt. Er is een LED-televisie beschikbaar in zowel de woon-eetkamer als de slaapkamer, en er is gratis WiFi beschikbaar voor internettoegang. U kunt ook gratis bellen naar Duitse vaste nummers. Alle plafondlampen zijn dimbaar, zodat u ’s avonds van romantische verlichting kunt genieten. In januari 2016 is het appartement volledig gerenoveerd en voorzien van alle moderne gemakken. Dit is absoluut een topadres in Wyk. Er is een eigen parkeerplaats bij het huis en in de gemeenschappelijke tuin kunt u ontspannen in onze eigen strandstoel.

Over de Duitse Waddeneilanden

De Duitse Waddeneilanden vormen een betoverende archipel in de Noordzee, gelegen langs de Duitse kust. De eilanden staan bekend om hun uitgestrekte zandstranden, duinen en kwelders. Maar ook charmante dorpjes, schilderachtige vuurtorens en een rijke maritieme geschiedenis. De eilandbewoners hebben een sterke band met de zee, en visserij speelt een belangrijke rol in hun tradities en levensstijl. De Duitse Waddeneilanden bieden een idyllische omgeving voor een onvergetelijke ervaring.

Vanafprijs per nacht

Geselecteerd door Gjalt
Deel met vrienden: