Appartement N05 Bakboord & Stuurboord

Appartement N05 Bakboord & Stuurboord

Sfeervol Appartement N05 Bakboord & Stuurboord ligt op slechts 1,9 km van het strand op Vlieland en biedt een terras en accommodatie met een balkon en gratis WiFi.

2-3 personen

Vlieland

Appartement

Niet toegestaan

v.a. 140.00 per nacht

Over: Appartement N05 Bakboord & Stuurboord

Nummer 5 Bakboord en Stuurboord zijn twee recent ontwikkelde appartementen op het eiland Vlieland. Deze appartementen kunnen afzonderlijk of samen worden verhuurd, omdat ze zijn voorzien van een tussendeur. Beide verblijven zijn met grote toewijding en zorg ontworpen, elk met een unieke vormgeving, maar wel in dezelfde stijl. Ze beschikken over luxe keukens met inbegrip van een wijnklimaatkast, prachtige badkamers en mooie slaapkamers met hoogwaardige bedden van het merk Lavital. Beide appartementen zijn volledig uitgerust en bieden daarnaast een unieke locatie, gelegen in de gezellige dorpsstraat met een schitterend uitzicht over de Waddenzee.

Ervaar de ultieme rust op Vlieland! Kies voor een idyllisch vakantiehuis op Vlieland als jouw toevluchtsoord te midden van natuurlijke schoonheid. Voor een zorgeloos verblijf zijn er ook charmante hotels op Vlieland beschikbaar. Ontdek de serene sfeer, uitgestrekte duinen en de unieke charme van dit Waddeneiland tijdens jouw onvergetelijke vakantie op Vlieland.

Deel met vrienden:
Geselecteerd door Gjalt
Andere bekeken ook
2 personen
6 personen
Vakantie Waddeneilanden?
Wadly.nl

Leuke en bijzondere plekjes op onze Waddeneilanden.