Appartement Baltrum

Appartement Baltrum

Modern appartement voor 7 personen op Baltrum voor de verhuur. Kies ook komende vakantie voor dit heerlijke eiland en kom heerlijk uitgewaaid terug.

7 personen

Baltrum

Appartement

Over: Appartement Baltrum

Op korte loopafstand van dit gastvrije appartement in Baltrum zijn tal van leuke activiteiten en bezienswaardigheden te vinden, waaronder Nationaal Park Niedersächsisches Wattenmeer en Waddenzee. De keuken is voorzien van een oven, kookplaat en koelkast, evenals een koffiezetapparaat, waterkoker en magnetron. Maak gebruik van de wifi of ontspan voor de tv met kabel- en satellietzenders. De badkamer is uitgerust met een haardroger en handdoeken, en de aanwezigheid van een wasmachine en droger betekent dat u weinig kleding hoeft mee te nemen. Dit vakantiehuis met 3 slaapkamers en 3 badkamers biedt ook een slaapbank en beddengoed.

De Duitse Waddeneilanden vormen een betoverende archipel in de Noordzee, gelegen langs de Duitse kust. De eilanden staan bekend om hun uitgestrekte zandstranden, duinen en kwelders. Maar ook charmante dorpjes, schilderachtige vuurtorens en een rijke maritieme geschiedenis. De eilandbewoners hebben een sterke band met de zee, en visserij speelt een belangrijke rol in hun tradities en levensstijl. De Duitse Waddeneilanden bieden een idyllische omgeving voor een onvergetelijke ervaring.

Deel met vrienden:
Geselecteerd door Gjalt
Vakantie Waddeneilanden?
Wadly.nl

Leuke en bijzondere plekjes op onze Waddeneilanden.