Midsland aan Zee

Midsland aan Zee, snel op weg

Extra informatie

Vakantie Midsland aan Zee

Knus verblijven in de duinen in een vakantiewoning.
Deel deze bestemming met andere

Boek je vakantie

5/5
5.0 gemiddeld - 40 Reviews
Dit zijn onze partners:

Vakantie naar Midsland aan Zee

Midsland aan Zee ligt op ons middelste Waddeneiland, Terschelling. Het is een fantastische plek voor een heerlijke, ontspannen vakantie. Een bijzonder stukje Nederland, waar het heerlijk toeven is in een van de prachtige vakantiehuizen.

Midsland

Midsland aan Zee ligt, de naam zegt het eigenlijk al, in het midden van het Terschellingse land en dan aan de Zee, de Noordzee wel te verstaan. Vanuit uw vakantiewoning bereikt u heel snel in het zuiden de Waddenzee, in het noorden de Noordzee met zijn prachtige zandstranden. Midsland aan Zee is een gezellig, groot gebied, dat er helemaal op is ingericht om bezoekers te ontvangen. Er zijn mooie duinrijen en doorgangen naar de zee. U geniet van de buitenlucht en de gezellige sfeer. De inwendige mens zal hier niets tekort komen. Midsland aan Zee heeft een gezellig en knus voorkomen met allerlei leuke vakantiehuizen van Terschelling.

Genoeg te doen in Midsland

Midsland aan Zee biedt meer dan duinen en zee. Door zijn centrale ligging op het eiland zijn de nabij gelegen dorpjes een ideaal uitgangspunt om vanuit uw villa het hele eiland te verkennen. Zo zijn er allerlei wandelroutes, waarmee verrassende plekjes bezocht kunnen worden. Wilt u iets verder van uw vakantiehuis, dan is het een aanrader fietsen te huren. Vanuit Midsland aan Zee bent u met de fiets in korte tijd in het prachtige bosgebied.

Onbezorgd ontspannen in luxe vakantiewoning

Een vakantie is om eens helemaal bij te komen en de inwendige batterij helemaal op te laden, zodat de hindernissen die voor u liggen moeiteloos genomen kunnen worden. Na een heerlijke dag in Midsland of in het prachtige duingebied is het heerlijk om thuis te komen in een luxe vakantiewoning, waar het u aan niets zal ontbreken. Alle comfort die u verwacht is aanwezig. Vakantie is per slot van rekening ook verwennen!